• Ulvar
    Jött hozzánk nem tudom valami kisebb ligából egy srác, majdnem elverte az egész mezőnyt F1be múltkor Kanadában, úgy meglepődtem, leesett az állam, de a srác elcseszte azzal hogy kis hűtőket tett fel és megsült a motor a vége felé, pedig már kört is adott. Jók a kis ligák, de örülnék ha az ügyes gyerekek "szintet lépve" valamely nagyot választaná, amelyik neki szimpatikus, és ott (is) versenyezne. Sok mindenki tervez, legfőképp rF2vel, mert már nagyon érződik hogy kiadják, és rejtély mikor, viszont maradnak még rFes bajnokságok azoknak akik kevés a gépe az rF2höz vagy épp nincs pénzük a megvételéhez, mert sokan úgy gondolkodnak, ha rendes biztonsági rendszere lesz az rF2vel, magyarul tényleg kötelezi az embereket hogy vegyék meg akkor az a szabály vissza fog jönni ami 4 éve ki lett törölve nálunk, hogy csak és kizárólag eredeti rFactorral lehet jönni versenyezni.

rF2 amint kijön rohadt kevesen lesznek azok akik meg is fogják tudni venni azonnal. Én szerencsére megtudom majd venni, mert félre raktam rá már régóta, ajánlom aki azzal tervezi jövőjét, az kezdjen rá spórolni.