| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
Én kipróbáltam minden rally cuccot ami a világon szimulátor szinten elérhető és eljutott hozzám a híre és merem állítani, hogy RBR-t rallyban az ég világon semmi nem veri semmilyen tekintetben a grafikát leszámítva. Könnyebb Ladázni rF-ben ez tény, de pont ez bizonyítja, hogy RBR ezerszer jobban szimulálja a rally autók viselkedését, hiszen arra lett kitalálva. A mai napig az RBR autók fizikáját aktív vagy sokat futott rally pilóták készítik, tesztelik. rF-re bárki bármilyen modot fog csinálni, akkor sem lesz partiban RBR-el és ezt nyugodtan elhihetitek nekem. Aki mást mond az nem ült még rally autóban és nem ismeri igazán a sportágat. A játék neve nem véletlenül Richard Burns Rally, az öreg keze rendesen benne van. Nem vitát akarok ezzel generálni természetesen, de nem véletlenül rendezik az összes szimes rally bajnokságot rbr-el. rF ehhez kevés. Élvezetes meg tényleg jó vele menni, de ennyi, rallyhoz kevés köze van.