• Solt
    És te miért büfizel ide? Beszéld meg ott velük... én például nem véletlenül nem írok oda...

Az, hogy neked van benne tartalom, a te dolgod. Nekem nincs... a szép eső nem az... meg a többi huszadrangú dolog sem... ezek akkor lennének jó élmény fokozók ( nem élmény adók, csak fokozók, mert az élmény ugye maga a vezetés lenne ), ha lenne benne normális fizika!

Addig ez ahogy Jacek is írja, szar tejszínhabbal... akit ez kielégít, hajrá. Csak ne üljünk már fordítva a lovon... én kérek elnézést, ha már az is baj, hogy a szar a nevén van nevezve!

Igen, szerintem az! Kaki... az én szememben az, mivel pont az hiányzik belőle, ami a lényeg lenne! A valóság szimulálása a lehetőségeken belül minél jobban! A vezetési élmény! Legalább FVA szinten... de ez még csak nem is törekszik rá...

Egy autós játék, amiből csak a lényeg hiányzik... pont mint az esti híradó... abból is csak a lényeg hiányzik, minden más benne van.

És tudod mi a legnagyobb bajom? Hogy nem vállalják ezt fel... ha úgy hirdetik világgá egyértelműen, hogy ARCADE, akkor egy szót nem szólnék... és akkor nem kéne vívni a sok tökorrúval, akik megsértődnek, ha a valóság egy torta szelete a nózijuk alá van dörgölve!