| ISI | rFactor | RSC News | HSW | VirtualR | BSimRacing | SimRacing |
LETOLTESEK: | NoGrip | rFactor Central | F1-Gaming | Rally Factor |
BAJNOKSAGOK: | HF1L | HrFL | MaSzim | VSR | SiMCo | Fool Racing Crew |
F1 LETOLTESEK: | CTDP F1 2005 | CTDP F1 2006 | MMG F1 2007 |
SETUP LEIRASOK: 1. resz | 2. resz | 3. resz | iRacing | PeteSilver | R.Alex | netKarPro | iR-SetupTable |
-
egy kicsit kiegészíteném, nem kijavítani akarlak, de 
- a fiúk kicsit tényleg elcseszték főleg ott, hogy tavaly ilyenkor elfogyott a della és kb 9 hónapja játéknak kéne lenni, mert a tavaly téli piacra tervezték a dolgot...
- a hostokról pontosat nem tudok, bitorrentre számítani lehet és a magunk részéről szeretném, ha nekünk is meglenne á la LFS S2
- a huzavona a megjelenés körül szerintem egy ideig pozitív (hype) csak el kell találni, hogy meddig bírják az emberek cérnával. Nyilván én "bizonyos okokból" nem akarok még a falnak menni, de megértem a többieket is főleg azokat akik velem ellentétben már a számlát is kicsengették
- a legnagyobb hülyeség az, hogy hagyják, hogy mindenféle félhülye mondogasson ezt-azt... Minden tiszteletem az Autosimsport újságírói felé, de Lou Magyar a hülyeségek helyett inkább tényeket írjon. (= nem tudok róla, hogy még ma megjelenik, de meg lennék lepve) Ha én ISI lennék a kezembe tartanám a kommunikációt és ÉN jelentenék be dolgokat.
- ahogy korábban említettem szó volt egyéb fizetési lehetőségekről is sőt Gjon olyat is említett, hogy a linkelő oldalak %-ot is kapnak, ez gondolom világos okokból engem is különösen érdekelne...