61525
  • JuanG
    nem tudsz olvasni? #1275
  • beerka666 #1279
    nah...mondj már valamit
  • JuanG
  • Ch_Slater
    várgyá, minnyá bepasztázom ide a kódot, aztan nézzed.
  • b-type
    és az milyen??
    jójazirányítása?
    (hmpf...asztem mivan :) )
  • Ch_Slater
    hej, ez csak a kód. letöltés még nincs.
  • b-type
    huh ember..., írj! :)
    ...
    Mindent!
  • Ch_Slater
    Here is your rFactor Unlock Code:
    XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

Once available, download and install rFactor. Visit http://www.rfactor.net/ to check on the status of the rFactor download. When you run rFactor for the first time, you will be presented with a series of pages.

1) On the first page, click on the " Buy / Unlock " button.
    2) On the next page, click on the " Have a coupon? Click here " link.
    3) You will be presented a popup window. Type in the Unlock Code you received
    via email in the line labeled " Coupon Code " and click on the " Send "
    button.
    4) After you receive the Congratulations message, type in your email address
    and click on the “Activate!” button. PLEASE NOTE: This mean should be where you
    want your confirmation information to be sent including procedures for
    reactivating rFactor in case of system upgrade or hard drive format. This email
    does NOT have to be the one you used for your Paypal purchase.
    5) Complete. Enjoy rFactor!

Please visit http://rfactor.net/unlock/ for more information.

If you ordered more than one, the rest should be coming in a seperate email.

Thank you for your support of rFactor!
    Best Regards,
    Gjon and the whole rF Team
  • Ch_Slater
    dehogyis. tényleg megjött. nem csak nekem, küldik mindenkinek :))
  • JuanG
    viccelsz?
  • Ch_Slater
    megjött a kód! megjött a kód! :))
  • ksgy
    há' de még ők se tuggyák mikor adják ki :) szerintem ha tudni fognak pontos dátumot, akkor nyomni fogják rendesen.. nemhiszem, hogy ennyire nagy fejetlenség lenne isi házatáján....legalábbis reménykedek benne :))
  • Alexease
    Epp errol beszeltunk:) Ezt amit nagyon elszurtak. Meg az elorendeles elott ki kellett volna adni egy komolyabb sajtoanyagot, pontos datumokkal.
  • Marco
    Köszi.
  • K.András
    Szerintem a kiadási dátummal játszani olyan mint az orosz rulette, ha nem jokor huzod meg a ravaszt vége.Éppen ezért nem szabad hagyni hogy forumozo emberkék mondják ki a verdiktet, konkrétan ki kell mondani mikor fog megjelenni, de ha csuszik akkor azt is illene mondani hogy csuszunk mert...
  • Alexease
    Igen, valami ilyesmi, es meg sorolhatnank...;)
    A lenyeg, hogy a sok jo otlet, elhivatottsag es programozasi tudas melle, nem artott volna, vagy jo lenne egy kicsit a "reklammal, uzlettel, marketinggel stb." foglalkozo ember is:)
    En is elorendeltem meg az elso napon, de igazabol nem azert, hogy minnel elobb megkapjam, hanem hogy "javitsam a stitisztikat", lassak, hogy megeri dolgozni, foglalkozni a jatekkal.

Kicsit docogos a dolog, de majd beindul;)
  • avcom
    egy kicsit kiegészíteném, nem kijavítani akarlak, de

- a fiúk kicsit tényleg elcseszték főleg ott, hogy tavaly ilyenkor elfogyott a della és kb 9 hónapja játéknak kéne lenni, mert a tavaly téli piacra tervezték a dolgot...
    - a hostokról pontosat nem tudok, bitorrentre számítani lehet és a magunk részéről szeretném, ha nekünk is meglenne á la LFS S2
    - a huzavona a megjelenés körül szerintem egy ideig pozitív (hype) csak el kell találni, hogy meddig bírják az emberek cérnával. Nyilván én "bizonyos okokból" nem akarok még a falnak menni, de megértem a többieket is főleg azokat akik velem ellentétben már a számlát is kicsengették
    - a legnagyobb hülyeség az, hogy hagyják, hogy mindenféle félhülye mondogasson ezt-azt... Minden tiszteletem az Autosimsport újságírói felé, de Lou Magyar a hülyeségek helyett inkább tényeket írjon. (= nem tudok róla, hogy még ma megjelenik, de meg lennék lepve) Ha én ISI lennék a kezembe tartanám a kommunikációt és ÉN jelentenék be dolgokat.
    - ahogy korábban említettem szó volt egyéb fizetési lehetőségekről is sőt Gjon olyat is említett, hogy a linkelő oldalak %-ot is kapnak, ez gondolom világos okokból engem is különösen érdekelne...
  • Alexease
    Megjelenesi mizeria - sajat meglatas, tapasztalat, gondolat stb.

Szerintem a "fiuk" egy kicsit elcsesztek ezt a kiadasi, megjelenesi szervezest, foleg azzal, hogy az elorendeles elott nem adtak egy pontos datumot, igy most megy a pletyka szintu talalgatas, turelmetlenkedes stb. Ez nem jo a jatekosoknak, es nem tesz jot a cegnek sem.

En ugy erzem, ez a megjelenes szeptember vegen lett volna aktualis. Meg lenne mit csinalni elotte.:) A legnagyobb eladasokat az elorendelesekbol es a kozvetlen megjelenes utan lehet produkalni. Azutan a teljes verzio megitelesetol, "elterjedesetol" fuggoen, ez nohet vagy csokkenhet is. De a megjelenesig meg hianyzik nehany "csali", bemutato es szolgaltatas... Egy kicsit "egyszerunek" tunne a dolog, ha csak ugy "megjelenne" es csak ugy " le lehetne tolteni a netrol":)

- Meg csak PayPal fizetesi lehetoseg van, ami sokaknak nem jo. Igy a megjelenesig kevesebb az elorendeles, es mar kint lesz a jatek ami utan "szabadon" donthet a jatekos hogy megveszi vagy sem. Vagyis nem artana egyebb fizetesi resz is, es utana meg nehany nap hogy tudjanak "vakon" rendelni.
    - Meg hianyzik egy auto-csapat bemutato weboldal. Azert az is motivalna...
    - Talan meg palya bemutatokat is terveztek...
    - Egyelore nincs hir a host-letolto szerver lehetosegekrol.
    - Azert egy nehany napos bemutato, screenshot domping, video aradat is pozitivan hatna az emberekre:)
    - stb.

Azert Ok is penzbol elnek, es ezek es meg sok apro dolog nagysagrenddel befolyasolhatja a "bevetelt"...

Ezzel csak azt akartam mondani, hogy ha esetleg elcsuszna a megjelenes szeptember 30-ig, nem csodalkoznek rajta:)) Megertenem. De ahoz, az elobbi es tovabbi "reklamfogasokat" kellene "eloadniuk":)

Csak az a gond, hogy az elozo miatt (lsd. 2. bekezdes:P) most kicsit cinkes lenne ezt beadni a nepnek...:)))
  • Alexease
    ~9000 Ft
  • Amse
    mennyiért lehet online megvenni?
  • Alexease
    En sem kaptam semmilyen visszajelzest. Gondolom, majd a PayPal-on beregisztralt e-mailre jon majd valami, valamikor;)
    Azert a PP igazolasokat, kepernyoket lementettem:)))
  • Hummin
    Közben találtam egy ilyen postot (aug29) a Race Sim Central-on:

Gjon also stopped sending out confirmation email some days ago. But if youve got the paypal confirmation, I dont see there could be any problems. The unlock key will be sent out to the email you used to purchase rFactor.
  • Hummin
    Vasárnap én is megrendeltem a barátomnál, sajna nincs dombornyomású kártyám.
    Az értesítés, a kód majd az ő mail címére megy. Vajon működött volna az, ha a shiping address-hez az én mail címemet írtuk volna? Így mindennap azzal zaklatom, hogy jött-e valami. Eddig még nem kaptunk levelet az ISI-től. Pedig dobhattak volna értesítőt, hogy vették a megrendelést.

Alexease ti hogy adtátok meg?
  • Istencsászár
    Egy nagyon aprócska videó a wdt f1 modból vagyis 1 modellről..
    Videó
  • Travelos
    Király géped van!
  • Ch_Slater
    persze ez mind csak találgatás. majd ha megjelenik akkor "meg lesz jelenve", és kész.
  • Marco
    GREAT!
  • Csiaki
    Csak jöjjön már...
  • Ch_Slater
    Lou Magyar, Autosimsport:

" ROFL.. you guys are killing me. Unfortunately, the testing we did post-post found a few critical bugs, so more testing was needed. we ran a test on v1001 last night and it appeared rock solid. any day now. it looks good for the weekend."

lényeg: teszteltek, találtak néhány kritikus bug-ot, így szükség volt még tesztre. az éjjel tesztelték az 1001 verziót és "sziklaszilárdnak" tünik. bármelyik nap kijöhet, de a hétvégére "biztos".
  • ksgy
    nem vezethetetlen, csak szokniu kell :)) Besenyei Péter is folyton jobbra meg balra néz :)) igaz Ő repül... :)))
  • Travelos
    hát azt hogy gondolod :) az úgy vezethetetlen, hidd el próbáltam szembenézetből is :))
  • ksgy
    hm, balranézetből fíílingesebb lenne :)))
  • Travelos
    Tegnap Slater ihletésére egy ötlet pattanat ki az agyamból, amiben is rendezni kellene egy rfactor bajnokságot, ahol csak balkeréknézet kamerállásból lehetne vezetni. Tegnap mentem így egy 1:07.1-et!!
  • copass
    azta, jó kis kanyar, meg az eső is szépen eshetett
  • N1
    vki játszik most?
  • Travelos
    Watkins Glen célegyenesre ráfordító kanyar, ez nem könnyű, de úgy látszik esőben komoly vízátfolyás is van! :)
  • ksgy
    huh, ez durva....
  • SE
    Remélem lesz új demo is...
  • Ch_Slater
    kicsit más: http://media.putfile.com/Grand_AM_Rain_Wreck
  • gabesz752
    Mi lesz itt ha kijön....