Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Massato
    Még egy két érdekesség:
    -A történet fő szálain lévő csatáknak külön zenéjük van
    PL: Ky vs. Sol; Eddie vs Millia,
    Character vs Ex Character
    ...

-Faust:
    amikor eltalál overdrive-val (úszós) akkor te nyithatod kia valamelyiket a 4 közül p,k,s,hs-el hmmm sorrendet nem tudom de sztem így balról-jobbra ha nem ütsz semmit le akkor meg magától nyit (3féle halál 100,150,190 -et sebez, és angyal a negyedik az meg 10-et sebez Faust-on)

Nézzétek meg EX-Faust Instant Killjét !!!

JA, I-no: a 10 feletti I-no-val és Milliával nagyon jónak tűnik ám, én meccseken alig láttam 10 felettit Milliától, egyébként persze nem a Beat érték számít, sőt egy kombó annál nagyobbat sebezhet, ha épp erős spec-ekből rakod össze, amiből sokat egymás után nem lehet... (mármint az az áhított hogy minél előbb jöjjenek a nagyot sebzők ha lehet) Slayer 6hit-es komóval jobb esetben már végez az ellenféllel, Johnny-tól is ku**a sok a 14-18 az már halálos adag...
    Mellesleg láttam Jam-mal 92-es kombót (csak Potemkin ellen), 60 as körül láttam Robo-Ky-ja és Venomm-al (ezek Overdrive-osok)
    Én Anjival 32 körül vagyok asszem, de az 2 Overdrive miatt van, de nem nagyon gyilkos 240 körül sebez csak (Slayernél akár 3beat-es is sebez ennyit, nem is beszélve Potemkin kombóiról, neki 10 hit az már végzős kombó lehet szitutól függően...)
    Egyébként érdekelne miket fűzöl össze a két csini cicával, főleg I-no-val, egyre inkább megtetszik a kari, csak nehéz használni billentyűn, mellesleg mindketten nagyon ütősek ha jól használod őket...