Anime stílusú 2D-s verekedős game
-
Massato #73 OK, szóval: MOM módról semmit sem tudok mert nem játszottam szinte semmit vele,
EX az az EXTRA rövidítése, tehát nem biztos hogy jobb, csak más, egyébként csak azért érdemes ismerni őket mert ugy arcade-ban meg kell velük küzdeni...
Az időről nem tudok semmit, de az autosave legyen bekapcsolva ha akarsz valahova jutni :) más mód is van mondjuk: a missziós nehezebb út, de 35 misszió talán még megoldható... nekem 50 felett van talán ??? vannak nagyon könnyűek is...
inkább a két új kari a lényegesebb sztem, ha érdekel valamelyik...
(ja a guiltygear.ru-n van kimentés, ami unlockolt mindent asszem -ha mégsem
jutsz sehova)
Az arkád Chippel meg qr*a nehéz sztem, én 100-ig se jutottam, nagyon kevés a védelme sajna, Ex Potemkin 200 körül úgyis bukós amíg nem ismered minden foortélyát Chipp-nek :( de May is vízválasztó volt nekem mindig... nem is beszélve majd Ex-Axl 300 körül meg a többi (GOLD-ok is jönnek, 999 GOLD-SOL uuuuhhhh)... inkább Axl-lal próbálkozz míg a control nehézkesen megy... hja még nekem is nehézkes pedig sok időt lehúztam már billentyűzeten...
A burst-ról meg tuti írtam: annyit kell tudni róla hogy dust+egy gomb egyszerre lenyomod, akkor a kari felugrik és egy aura veszi körül ami ha kék (épp támadás alatt vagy) akkor visszalöki az ellent combó-törő úgymond, ha sárga az aura akkor meg te támadsz vele és ha talál akkor meg 100% lesz a tensionod, ha nem találsz vele (a kékkel) akkor 0% lesz a burst csík, ha igen akkor valamennyit visszakapsz belőle, sárgánál meg asszem mindig kapsz...
Még annyit hogy 2 round között átviszi az adott burst értéket, valamint minél kevesebb az életed annál gyorsabban nő az értéke szóval megéri a bukott rund-ot is kihúzni míg tele nem lesz, vagy legalább növekszik valameddig, hogy a köv. körben rögtön legyen tartalék... (Ja áthúzás akkor van ha tehetetlen vagy (dizzied) vagy pedig éppen eltalált egy overdrive -ezekből nem lehet kiugrani bursttel... de ez segíthet ha éppen az ellenfél kihalóban, de van burstje, és neked is kevés az életed, szóval kozkáztatni nem kéne, akkor elpuffantasz egy overdrive-ot és reménykedhetsz hogy bekapja, mert akkor nem tud menekülni, míg ha nekimész kézzel akkár ott is maradhatsz)
Hmmmm,annak az irányítónak asszem lassan én is utánanézek, bár nem nagyon hallottam direkt PC-sről eleddig, sebaj
Ja a rip nem hibás csak egyszerűen kirippelték a cucct belőle :( szóval másban bizti OK :)
További jó tréningelést!