Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Massato
    #67
    OK akkor sorban:
    -az instant killről még annyit, hogy csak akkor érdemes használni ha az ellenfél "dizzied" vagy egy olyat lő rád amit kivédsz és van időd mielőtt tud reagálni pl sol "grand viper" -move-ja, ahol tüzesen nekedront és elszáll az égbe...
    Amúgy csak nagy ritkán sikerül bevinni, nomeg ott a kockázat hogy a tensionnak az adott verekedésben annyi...
    (Dizzy és Justice kivételével mindnek van, nekik egy 100%-ot igénylő overdrive-juk van helyette, akinek van annak 236236+HS il.l May-nek különc az a félkör move*2+HS)
    Az ha semmi sem történik lehet hogy akkor találtad el az ellent amikor sebezhetetlensége volt egy pillanatra (sok ilyen spec.move is van!)

    -Akkor erről a félkörről: úgy látom te is billentyűzeten nyomod mert itt okoz gondot ez a move
    41236 az előrefele, és 63214 hátra tehát így kell beütni...
    Ahhoz hogy jól csinálod-e be kell rakni a menüben hogy show input és akkor figyeld a vonalat hogy mit üttél be, én több mint egy éve röpítem a gamét de vagy 1-2 hónapba telt mire ezt megtanultam előhozni, nehéz így billentyűn :( a lényege hogy mikor engeded el a gombokat, tehát: előre majd le ekkor elengeded az előrét majd rögtön jöhet a hátra majd a le-t is elengeded... ez van, ráadásul a másik irányba meg megint csak nehezebb (az ujjaiddal fordítva kell eljáccani brrr) de nem lehetetlen, nekem mostmár mindig előjön... jobbrafele
    OK, ezt gyakorolni kell nincs mese... vagy csak szerezz be controllert azon értelemszerű a dolog, mert billentyűn vannak érdekes dolgok, a gombok nem megfelelően reagálnak ehhez a pontos gaméhoz amikor lenyomod kb félúton reagál csak, ez RC,FRC problémákat okoz bőven...(erről lejjebb találsz érdekeset)

    -Story mód: minden karának (akinek van) több vége van annak függvényében, hogy hogy sikerül a harc pl: ha egy időn belül KO lesz az ellen akkor áttérsz egy másik story endingre, ha vesztesz valahol megint más...
    PL Shipp:
    1.Dizzy->Bridget(30 sec alatt KO)->Robo KY->Anji->May->Johnny->Robo KY->3. fajta ending (Anjit ki kell vinni hozzá először)
    2.Bridget-től(30 secen felül)->Ky->Faust->Eddie(nem instant killes KO)->Venom->1. fajta ending
    3.Eddie-től(instant killes KO)-> slayer->2. fajta ending

    UH és minden charának más...
    (ennek a leírása sztem fenn van a gamefaq.com oldalon, a képek mindnek ill a kimentés minddel pedig a guiltygear.ru-n, lejjebb a pontos cím)

    A felsők szerint Potemkint akkor instant killezted? remélem igen és úgy jutottál Sol-ig mert akkor jó a leírásom :)

    A "gear" egy "biológiai"- vagy inkább "varázslat szerű" fegyver ami sok energia felhalmozását tette lehetővé megalakítva ezzel sok "GEAR"-t pl: Testamentet,Justice,Dizzy... De sok emberke is maradt: Johnny, Axl, Anji stb...
    Nézd meg az extrák menüben a videót, vagy a movie mappában, ha megvan, jó kis vid, és az alapokat elmondja (GGX-ét)! (Ja justice és Dizzy a fő GEAR-ek, és "nők" hogy tudd, mindketten)

    Én eddig legtöbbet:Anji,Testament,Chipp,Johnny-val játszottam ilyen sorrendben lefelé,DE Robo-Ky is egyre jobban tetszik, a videókban meg mindig lenyűgöz Baiken meg Jam meg szinte mind; egyébként mind veszélyes csak megfelelő stratégia szerint kell használni őket (pl johnny nagyon veszélyesen rossz, ha nem tudod a kombóit,de ha igen akkor jaj az ellennek... stb)