Anime stílusú 2D-s verekedős game
-
Massato #58 Üdv a fórumon!
I-no-val már kezdtük temetni a sokasodás reményét :D ehe ehe
Nem rossz ötlet, de asszem én még viszakozok, mert esélytelenül elveretni nincs kedvem magam :(
Sajna attól tartok sokat felejtett ujjaim sokasága mióta legutóbb "komolyabban" zúztam, most hogy csak bohóckodtam hogy rájöjjek a játék alapjaira és ezerszámra szedtem a jobbnál-jobb videókat, csak egyre rosszabb lettem, hmmm, sajna komolyabb kombók még mindig lehetetlennek bizonyulnak nekem, még egy dust utáni legjobban sebző egyszerű kombó is sok gondot okoz, pedig azt hidtem ezek után könnyebbedik majd a dolog, attól tartok tényleg kell szereznem egy controllert... a billentyűzet örömeivel ugyanis kezd tele lenni a t**öm
De erre még tényleg vissza kéne eccer térni!
I-no azóta lehet hogy már mester szinten van, és azért nem ír mert nyeregeti sorra az európai bajnokságokat :) vele lehet hogy korábbi örömökben lehet részed (???)
Kérdésem nem tudom van-e,inkább olyan jellegű a problmám, hogy mindig azt hiszem ,hogy teljesen végére értem az alapoknak, aztán olvasok teljesen új, mégis elég alap fontosságú dolgokat (negative edge, prorating, j. install,...) (ezt már párszor eljátszottam)
Szóval ha tudsz valami olyat amire te is nehezen akadtál rá, akkor nem fogd magad vissza, minden infónak örülök!
Még egy utolsó videó-link, hogy teljes legyen az újonnani látogatók kielégítettsége is:
http://www.norematch.com/ggxx/
Ennyi furcsa mondat után is további jó olvasgatást a fórumon!