Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Massato
    #575
    Aha.

    Lvl2:Ex gold mód?... Hmmm... A normál karaktereken kívül van 3db (+sp?) spéci módosulat: Ex,Gold,Fekete EX (u.a. mint az ex csak teljes tension csíkkal, és teljesen fekete karakter... erre gondolsz esetleg?).

    Ex, Gold, Fekete Ex:
    Ha a savedata szerint "unlockolva" van a karakter adott módosulata, akkor külön gombok jelennek meg a választás menüben, amik valamelyik extra gombot lenyomva (nem tudom pontosan melyik melyiket, pl taunt, memory gombjai stb. lásd a config.exe beállításait) világoskéken "világítanak" és ekkor lehet az adott választás gombbal a megfelelő módot aktiválni:
    ex világít (tartsd lenyomva) + bármelyik választó gomb --> Ex mód,
    sp világít (tartsd lenyomva) + dust --> Gold mód,
    ex + sp világít(tartsd őket lenyomva, fontos a lenyomási sorrend is) + space --> Ex Fekete...

    Netes játékból ki lehet ezeket az ex karikat tiltani, ha ott "vernek laposra nem látott move-okkal": ggnetconfig.exe-ben kiveszed a pipát az "enable ex characters" mellől és ennyi (ez Justice-t és Kliff-et is letiltja).

    Én is szórakoztam picit bbvel azóta, de negyed óra elég h zsibongjon a fejem a sok nyögéstől és püffögéstől és villogástól meg ami egy kombó végigvitele alatt az ember idegrendszerét éri... régen is emiatt nem játszottam Jam ellen, mert széttépett az ideg h minden movejénél visít, nade ez egy picit nekem sok ami a bb-ben van, meg kéne számolni h egy értelmes kombónál hányszor nyögnek ugyanúgy a karakterek, ehhez még erősödnie kell az idegzetemnek...

    Sok sikert! Hajrá!