Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Massato
    #536
    Nyooh. Kipróbáltam én is.
    Gondolom ugyanaz a verzió,... szóval én így hoztam össze: lesz 3db ".exe" fájl, typex_config.exe, typex_loader.exe, és a game.exe a főmappában. Írj hozzá két ".bat" kiterjesztésű fájlt, melyekben a következők szerepelnek:

    1.bat tartalma:
    typex_config game.exe

    2.bat tartalma:
    typex_loader game.exe

    Először jön a configos bat. Elindítod, és beállítod az irányítást. Itt az első 3kérdésre "n"-et válaszolj, a 4.-et meg enterezd le. (Ez lehet hogy a sima config exével is megy, de sok oldalon azt írták, hogy kell ehhez is a ".bat" file, hát biztos ami biztos alapon én így csináltam.) Utána jönnek az itányító gombok, sorrendben a fel, le balra, jobbra, punch, kick slash, hardslash (és taunt?) (avagy a,b,c,d? mert most valami újabb jelölést kapott...) szóval az ütés gombok jönnek ez a lényeg :))), utána pedig nagyon fontos "coin", és start gombok, majd a 2. player ugyanilyen gombjai, és végül a kilépés (én spec esc-re raktam:D), és konfig gombok (kvázi beállítás menu, ahonnan én csak kilépéssel tudtam szabadulni egyelőre -.-'')...

    Utána elindítod a loader-es bat fájlt (loader nélkül egyből I/O errort ír). Utána coin gombbal léphetsz be, és a start gombbal indíthatsz arkádot. Ja ott van még egy ütés gomb kiosztás választás is, ennek nagy jelentésége nincs, úgyis beállítottad melyik gomb mi legyen.

    Aztán lecc' fight. Jah, a gép erősségét, a konfig menüben lehet állítani, és a nyelvet is itt lehet angolra váltani.
    Nah, kb ennyire jöttem rá röpke negyed óra alatt, remélem segítettem ha nem sikerült még azóta összehoznod.

    Pár move, és kombó található pl itt:
    http://iplaywinner.com/blazblue-character-strategy
    de youtuben szokás szerint van rakat combo videó is,... én egyelőre a move-okon sem tudtam rendesen kiigazodni Litchinél, szal egyelőre nem vetettem bele magam. Nemtudom a gamen belül van-e olyan move list mint ggben volt, egyelőre szintén nem leltem meg. Jobb lesz azért ha direktbe pcre is kihozzák, ez az arcadeból átvett game kicsit hiányos így pcre, de absz játszható.

    Jöhetnek a negatív commentek,... hajrá!

    Jah, egybk, köszi a meccseket ggben, naigen fellestem újra, amikor blazblueről ilyen híreket leltem. Hát mit mondjak, normál moveokkal is erősen küszködtem sajna, ezen az új billen meg még szenvedősebb lett a game mint a régin:F. Elverettem magam párszor, aztán azóta trainingeltem Testamenttel egy pár órácskát, meg még tervben van, hogy abszolút levedlem a smasher stílust, úgyhogy legközelebb ha találkozunk, lehet h értelmesebb meccseket tudok majd nyújtani :P, már megy egykét nagyon dinom kombo, és move.
    Ja mégvalami, gondolom azért randomoltál, hogy megkönnyítsd a dolgom, thx érte ha így van, viszont nálam az ellenkezőjét éred el vele, ugyanis sajna van egykét kari akinek egyáltalán nem ismerem a movejainak a tulajdonságait, konkrétan h hogy védhető, mikor szívok bele, stb stb, csak azokét akiket toltam, vagy akik ellen folyton küzdöttem trainingben (ami összvissz 3-4 kari). Szóval inkább gyere főkariddal, (vagy legalább csak kevésszer váltogasd pls), még ha porrá zúzol is, mert ott legalább van esélyem felvenni a ritmust az adott kari ellen, és megtanulni amit csak verés árán lehet:). De ezek a dolgok lehet h feltűntek neked is.

    Nah jó verekedést, ha ggzel még akkor valsz találkozunk fent, csövi!