Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • RenegadeHUN
    #510
    Helló!

    Próbálgattam kicsit ezeket a Ky combókat. Nekem a 214K-5S-2HS-... formáció ment jobban, mert a másiknál a VT helyett általában lőtt egy 236HS-thttp://www.sg.hu/kep/faces/szomoru1.gif. Elég nehezen állnak rá az ujjaim az ilyen előre-le-előre technikákra.(Mondjuk nálam az iránygombok az A-S-D-W. Nem tudom hogy ez a megszokott-e másnál is). Van pár helyzet amiből el lehet indítani ezeket a combókat, pl. 6HS(lecsapás)-RC-5S-2HS-stb vagy ha sarokba van szorítva a másik, egy VTHS-RC-Dust(csillag) amíg az ráesik a "csillagra" te már földet értél és van időd közelebb menni aztán mehet tovább az öldöklés. Lehet hogy nem mondtam újat, de remélem hülyeséget sem.
    Részemről kicsit óckodok, ha egy magasabb osztályú Ky ellen vagyok, mert azok előszeretettel használják ki ha a földön vagyok rám küldenek egy Stun Edge Charge Attack-ot (utána néztem ám a neveknek) aztán már jönnek is felém én meg találjam ki, hogy most alúl vagy felül védekezzem.http://www.sg.hu/kep/faces/confused.gif
    Kérdés: hogyan tudja kilőni ugrásból a Stun Edge Charge Attack-ot. Próbálgattam kicsit, hogy hogy lehet de nem jöttem rá. Biztos kell Rc-ni de nem tudom mikor. Rc-tem mielőtt kilőtte volna, de volt hogy nem is reagált ha meg reagált néha, egy kék "aura" jelent meg. Ilyenkor kellene ugrani?
    Köszi!