Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Zolsx
    #508
    Én is játszottam már néhány magyarral. Renegade, freelander, Shuu.

    Shuu Testamenttel nagyon jó, hívjátok ki ha látjátok.

    Ky-vel szoktam játszani és Potemkinnel. Kyhez néhány tipp:

    Ky damagei alapjába véve gyengék, ezért én arra szoktam menni hogy kiszámíthatatlan legyen hol védje az ellen a támadásom lent, vagy fent. Az előre+kick nagyon felviszi a guardot, ezután érdemes próbálkozni a dust comboval (3 S, P, S, szivárvány). 2x akkora dmg kb. Sok féle combot lehet kombinálni, amit szerintem érdemes az a D 2 S becsúszás, vagy D 2 S dust -> ha nem jön be kis lövés, vagy D 2 S kigáncsolás földi dusttal és rányomni egy nagy lövést amíg a földön van. Kicsi is mehet, gáncsolás után, vagy ha van elég tension 2x le előre+punch sacred edge asszem. (A fenti combokat még úgyis kombinálhatod, hogy leguggolsz és abból nyomod a P S majd Dustot, könnyen összezavar) Vagy lövés helyett előre + HS, ez egy kicsit összezavarja az ellenfél védelmét lentről fentre, vagy fordítva (nemtom mitől függ). Ebből is 2 lehetőség van, vagy gyorsan közel futsz és throwolsz, vagy közelfutsz és a fentiekből valamelyiket. Érdemes rámenni nagy lövésnél és becsúszásnál a false roman cancelre, ha látod gáz van, vagy egyszerűen folytatni akarod a támadást. Szintén nehéz szerintem védeni becsúszásból egy frczett dustot, vagy földhözvágást amiből lehet szivárványozni. (Bocs, a technikaneveket nem nagyon vágom.)

    Az air attackok ellen általában hatásos az előre+P.

    Én elértem az S rankot, bár megtartani sokáig sosem tudtam, átlagban A vagyok. Bár a 2 karakterrel amivel játszom, nem egy nagy dicsőség, Ky a legegyszerűbb, Potemkin meg talán a legerősebb karakter, Iszonyú imba a defenséje, rohadt nagy a dmgje. Egyetlen hátránya hogy lassú, de ha jól használod a hammer fall fakezést akkor az se számít. + szerintem a busternek egy kicsit nehezebb move kellett volna.

    Kár hogy accent core nincs pcre, szerintem sokkal jobb kombók és movek vannak benne. És persze Order Sol is hiányzik xr-ből.