Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • JuronValor
    #494
    a játék hevében ugye nem igazán tudom józanul nyomkodni a bill. kombinációkat

    Ne akarj nagyon nyerni, csak jól játszani . Akkor nem fogsz közel sem izgulni, én mindig így csinálom !
    Az "ellenfelek" is jobban fognak kedvelni, mert akik nagyon nyerésre játszanak, azok sűrűn szoktak "bunkón játszani".
    Pl: mikor először vagy másodjára játszottam ellened, és a döntő 3 menet jött, elkaptál Anji "fejreugrós" speckójával ami földre viszi az ellent - és fel sem tudtam többet állni, mert folyamatosan nyomtad megfelelő időzítéssel... Na ezután le is tiltottalak azonnal.

    Vagy volt egy S rankú fazon, aki unatkozott, és gondolta elveri szerény F rankú (akkor még kb 250 meccsel rendelkező) személyemet.
    Potemkinel volt, én meg gondoltam úgy is mindegy, mentem Milliával...
    Totálisan fer módon elvertem az első körben, mire a másodikban elkapott a speckó dobásával és mielőtt fel tudott volna állni a karakter, mindíg elnyomta újra, ezt csinálta végig...
    (Potemkin speckó dobása után mikor földre kerülsz, PONT oda tud sétálni és megfogni újra miközben felállna a karaktered, ezt addíg csinálhatja míg el nem rontja, vagy ki nem dőlsz... Ezt még a very hard gép sem tudja védeni - mikor próbálgattam nekem 4x sikerült egymás után).
    Szóval ennek értelme nincs.

    Én Milliával páldául a "villám gyors haj ütögetését" menetenként 1x használom, maximum 2x mert nagyon erős (Potemkin ellen akár 3x is, mert ő ki tudja ütni Milliát 2-3 dobásból, vagy néhány ütésből. Ja meg Slayer ellen, ő 1 vagy 2 ütésből kábulttá teszi a nőt).

    az a szellemképes egészpályás ugrás

    Ez nekem az egyik kedvencem! rajtam kívűl gyakorlatilag SENKI nem használja akivel játszottam. Pedig nagyon jóóó...
    Sokszor nem is tudnak mit kezdeni vele, mert nincsenek hozzászokva, nem találkoztak ilyesmivel... hihihihi . Szerintem a legtöbben azt se tudják hogy kell csinálni.
    A lényeg hogy a hatékonysága karakterenként ERŐSEN eltér, és klasszul lehet vele ellen-támadni, meg sok minden. Persze rizikós is, de ez egy ilyen játék.