Anime stílusú 2D-s verekedős game
-
JuronValor #448 Armageddon + Massato:
"egyébként BlazBlueban nagyon durvának tűnik a combórendszer "
"fullra Big Bang Beates lett a game. Nehezebben átlátható, túl sok hites kombók, amikben minden egyes ütés kb fél millimétert jelent"
Nem különbözik lényegesen, csak sokkal könnyebb megcsinálni őket mint a GGXX-ben. Nem kell a fél életedet a begyakorlással tölteni - szerintem sokkal jobb.
Massato:"Amúgy nem igazán jó szokása az Arc systemséknek h kiadják a gaméket PC-re. GG sorozat nemtudom 10+ tagjából kijött 3 PC-re"
Na ebből a 10-ből a (kézikonzolokat nem számítva)kb 2 ami használható - a GGX meg a GGXX reload. Ezek ki is jöttek PC-re a többi meg totál felejthető.
Az Accent Core Plus-t meg ne sajnáljátok olyan nagyon, kipróbáltam PS2 emulátorral, és nem ájultam el. Egy rakat új speckót kaptak ez igaz, de ennyi. Sol-t szokás szerint, sőt, már UNDORÍTÓ módon túltápolták (pl: végtelen DragonInstall...), új hangokat kaptak a szereplők, amik BORZALMASAK!
Nem értem, hangok meg zene terén a sima GGX volt a legjobb, azóta folyamatosan fejlődik visszafelé a sorozat
.
Például a reload low bitrate zenéi egy dörmögés szerű zaj inkább, míg az első részben kiváló minőségű wave zenék voltak.
Át is konvertáltam az GGX wave zenéit ogg-be (45 bitrate körülire, mert különben a játék nem tudja lejátszani rendesen), és átraktam a reload-ba! Az új karaktereknek meg anime OST zenéket alakítottam át és raktam be(meg akié nem tetszett pl potemkiné, azokat is lecseréltem)! iszonyat jó lett
! Testament zenéjére különösen büszke vagyok!
Még nem sikerült teljesen lecserélni mind, 3-4 zene még a régi reload-os.
Ha valakit érdekel, szívesen feltöltöm a netre a zene mappám, és kicserélheti vele a "gyárit".
Massato: "Hmmm a karik közt mért nincs ott V-13?"
V-13 a boss BlazBlue-ban, külön be kell hozni, ahogy HakuMen-t is!
(Mint a GGX-ben Testament és Dizzy).