Anime stílusú 2D-s verekedős game
 • JuronValor
  #448
  Armageddon + Massato:
  "egyébként BlazBlueban nagyon durvának tűnik a combórendszer "
  "fullra Big Bang Beates lett a game. Nehezebben átlátható, túl sok hites kombók, amikben minden egyes ütés kb fél millimétert jelent"

  Nem különbözik lényegesen, csak sokkal könnyebb megcsinálni őket mint a GGXX-ben. Nem kell a fél életedet a begyakorlással tölteni - szerintem sokkal jobb.

  Massato:"Amúgy nem igazán jó szokása az Arc systemséknek h kiadják a gaméket PC-re. GG sorozat nemtudom 10+ tagjából kijött 3 PC-re"

  Na ebből a 10-ből a (kézikonzolokat nem számítva)kb 2 ami használható - a GGX meg a GGXX reload. Ezek ki is jöttek PC-re a többi meg totál felejthető.
  Az Accent Core Plus-t meg ne sajnáljátok olyan nagyon, kipróbáltam PS2 emulátorral, és nem ájultam el. Egy rakat új speckót kaptak ez igaz, de ennyi. Sol-t szokás szerint, sőt, már UNDORÍTÓ módon túltápolták (pl: végtelen DragonInstall...), új hangokat kaptak a szereplők, amik BORZALMASAK!
  Nem értem, hangok meg zene terén a sima GGX volt a legjobb, azóta folyamatosan fejlődik visszafelé a sorozat.
  Például a reload low bitrate zenéi egy dörmögés szerű zaj inkább, míg az első részben kiváló minőségű wave zenék voltak.
  Át is konvertáltam az GGX wave zenéit ogg-be (45 bitrate körülire, mert különben a játék nem tudja lejátszani rendesen), és átraktam a reload-ba! Az új karaktereknek meg anime OST zenéket alakítottam át és raktam be(meg akié nem tetszett pl potemkiné, azokat is lecseréltem)! iszonyat jó lett! Testament zenéjére különösen büszke vagyok!
  Még nem sikerült teljesen lecserélni mind, 3-4 zene még a régi reload-os.

  Ha valakit érdekel, szívesen feltöltöm a netre a zene mappám, és kicserélheti vele a "gyárit".

  Massato: "Hmmm a karik közt mért nincs ott V-13?"
  V-13 a boss BlazBlue-ban, külön be kell hozni, ahogy HakuMen-t is!
  (Mint a GGX-ben Testament és Dizzy).