Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Massato
    #424
    Igen, még nem jelent meg hivatalosan. Nem is ezt írtam ,de sry ha ez jött le belőle. Xbox-ra és ps3-ra viszont készen áll a game, és konkrétan előrendelhető is egy ideje.

    PCre meg valószínűleg tényleg nem fog kijönni, de attól még lehet reménykedni:), tudod, a pozitív hullámok:D. Ki tudja, lehet hogy még ez a netes harc dolog is megfogja majd egyszer a fejlesztőket, és lesz belőle valami... és ha net -> akkor meg talán pcre is =), mert azért elég jól el lehet szöszmötölni így pc-n online is a gemével, persze azért sosem lesz ugyanaz neten keresztül...

    Húh az szép, dustloop hmmm :), régen meg Slayerrel bdczgettél:).. nemrossz. Dustloopot egyszer egy óráig próbálgattam, mire talán két dustot össze tudtam fűzni valami véletlen folytán, úgyhogy ott le is tettem róla, főleg amennyire én Sol fan vagyok:).
    Bár az elején egy overdrive-t kihozni billen is félig csodaszámba ment a haverok közt... "úúúú 32es hit... óóó mester taníts!!!" XDDDD... szal biztosan menne egy idő után.

    Egybk Armageddon kollega már nem tolja neten?... többiek?

    Amúgy a netem az ami ingadozó/szakadozó nagyon, és ezért nem is toltam régen sem neten, mert kb minden lagos. Viszont nem router gond, némely külföldivel pikpakk mentek a meccsek elsőre, sőt haverokkal is tudtam sokszor gamelni tök faján. Mondom, egyszerűen csak visszaesik az fps a csata indulásánál és csatt (pl training meccs indulásnál is!:S, csak ott ugye nem dob ki hanem beenged a csatába... neten keresztül ezekszerint ezt nem csípi)... De fogalmam sincs hogy miért, régen ugyanezen a gépen ment flottul a game (ráadásul egy hónapos a rendszer kb), most meg felraktam és uhh mivan... toltam is vissza 30fpsre:S. Amúgy lol volt, nyomtam egy csatát így 60fpsre rakva is neten és végig tudtam tolni egy csatát, csak ugye baromi lassú volt:DDD... gondolom tépte a haját az ellenfelem, mert biztos belassította neki is, mert legalábbis mindenre tudtam reagálni amire akartam:).

    Ja egy hülye kérdés... haverokat nem kérdeztem, de neked is kb olvashatatlan az ggnet odlalon amit kiírogat? Kb a player neveket amiket el lehet olvasni, de pl a comment mező az majdnem csak egy fehér paca és kész, lehet ott hieroglifázni. Vagy csak nekem ilyen trutymó az egész?... mert fura h van aki regényeket ír a commenthez... ők vajh el is tudják olvasni a többiekét? -_-

    Hmm, amúgy billentyűn nyomod?

    Csaó!