Guilty Gear XX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

armageddon666
Millia. Solt nehéznek neveztem ki mert nemtom 20 sec alatt megkúrni egymás után az 5 ellent storymódban :\ Ky az nem lenne rossz... majd lehet próbálkozom vele. De legtöbbet Milliával mentem sztem, az megy legjobban...

@

Üdve ismét a régi arcoknak is! xPPP

Öhm azt írtam hogy a ggxx az japán, a ggx2 meg az európai? ^^'... sztem ha így keresel rá nem sokat tévedhetsz... de guilty*#.ru-n van minden tool ami kell a gamehez, a zene kódolás, angol pöcs, all unlock mentés (karik, képek, endings, blabla), stb stb...

DVD-m nem jutott vissza a kezeimbe... akihez mentem érte, nála inkább benyomtunk egy üveg törkölyt, úh kvára eszemben volt elhozni a dvd-t xF
Na ennyit a mostani online hancúrozásomról XD

Online-hoz annyit, hogy nemtudom itt ki nyomja controller-rel, de online akik ellen mész, azok jó sansszal azzal tolják, úgyhogy az hogy 8ból csak 8szor kaptál ki az még egész jó arány xF (de ezt most komolyan mondtam), és csakúgy elveretni magam amúgy nincs sok kedvem.. ha havernak van kedve de, lusta átjöni majd tolom ottis vele, de ink jöjjön át egy két sörre és úgy lesz az igazi móka xF

PSP re van verzió, de mivel haver azt mondta õ xp-t is feltolta pspjére, azt hiszem innentõl nem sok akadály van h bármelyiket feltold rá ^^... már ha van neked

Armageddon: EX és GOLD karikkal játszanak azért, épp azért vannak h hülyüljön velük is az emberfia, de online nem tolerált ha jólsejtem, úgymint bajnokságokon sem, csakúgy mint Kliff, Justice...
Free: Jahm láttam azért múltkor dustloop-on hogy ment azért az idei bajnokság is, de valamiért videóanyag szinte semmi hozzá, csak ilyen elõjáték meccsekhez... szal kicsit leültnek tûnt az európai részrõl a game, de igazad van hogy mennek a dolgok... Még PCre megemlíteném a BigBangBeat nevû csodát... leszedhetõ, leis van de nem toltam vele, régebben adtam infót errõl is, MeltyBlood meg sztem faszának tûnik, csak oda kell mahinálni billentyûzet konfog progikkal, mert az ingame billkonfig az rettenet, kéne minimum 10kéz egy playernek játszani a jelen konfiggal.. és persze nem átírható -.-'

Am azért nem két évig toltam guiltyvel, de jah gép ellen csak... mint mondtam betolom maxra és a leggenyább szarok ellen pörgök míg elnem unom és ennyi... amúgy nemtudom, de a game difficulty az hat storyra is? mert mániákus úgy rémlett csak survi meg arcadeben hat... ja és sry rosszul írtam, trainingben külön tolod fel a nehézséget, aszem azt írtam maniac-ban toltam traininget... nah de ez más ^^' /swt

Jahm Anjival kezdtem, de a gép annyira hülye ellene, hogy három kombóval végigszopatom az összes sima karit 32es lvlen is, úgyhogy uncsi lett, meg frc s szarok nehezek nála eléggé, és nehezen használhatóak jól bill-en szal ennyit errõl, I-not mindig csíptem, csak nem igen tudtam kezelni, de egy pár meccset meglesve igencsak kedvet kaptam úgy szép lassan hozzá... faja Koichi meccseit nézzétek meg miket hentel a srác vele ^^'
Johnny meg alapból kedvenc, stílusra meg ilyesmi... és elég jól lehet pörögni veleis, nem is kell nagy tudás hozzá, csakhát az igazi erejét elég nehéz kipörgetni billentyûn ismétcsak ^^

Akit mondtál Testament meg tudtommal kb a legjobb testa player Japánban (már akirõl tudni lehet xD), jah és mellesleg az egyik legjobb player is sztem, Ruu meg egypár vad arc mellett ^^^.. ha ezeke ta neveket beírjátok sztem végignézitek az összes meccset ami oda tartozik, ACbõl shonen vs ruu 7 részes mészárlás... jááááj xSSS (Shonen csinált egy reloados kombó videót, ami fennvan neten, akit érdekel testa annak érdemes, olyan kiszámított kombók vannak benne, hogy a klip végéig nem ér le a másik kari a földre baazd xF... és recover meg minden bevan tolva látszik, szal nem csak ilyen hantázós "gép ellen így lesz de amugy kijátszható kombó" videóról van szó:
http://www.youtube.com/watch?v=n86uAijyf4U&feature=related )

Csövi!

milyen karakterrel mész?
kezdõknek ky vagy sol az ideális
angolosított japán is jó, nekem is olyan van.
armageddon666
leszedtem feltettem 8ból 8szor vesztettem jeeh x.x az egy dolog hogy gép más mint a player de áááh :\ ennyire szarnak nem gondoltam magam... no mind1...

@

Angolosított japán verzió jó? Mert nem tudom hola cd-m. Én meg felraktam hozzá az angol szöveget, hogy értsek valamit a storyból. Megcsinálom valamelyik nap, hoyg tudjak menni, csak jövõ héten 3 zh-nm lesz... :( Így nem sok idõm van. Meg amúgy ultra béna leszek.:)

armageddon666
elkezdem szedni a mininovásat. Commenteknél valaki azt írja hogy japán.
(remélem nem vírusos vagy valami ^^)

@

armageddon666
Jjjah :c ezt nemtudtam <_<

@

persze de azok nincsenek PC-re

Szabi gyere játszani Onlinera :D muszáj verbuválnom az embereket.
Ez így van. Kliff & Justice túl ultimet karik.
A Slash és az accent Core alcímû részeet ismeritek?

senki se játszik ex karikkal, se Kliffel meg Justice-szal
armageddon666
hát nemtom... mondjuk EX karik esetleg ilyen Kliff meg Justice miatt? vagy ezek unlockolva vannak multi résznél?

am azt vettem észre hogy az EX kari nem is jobb hanem inkább más... szal mondjuk Milliával jobb vagyok simával mint EXszel.

@

fel lehet tenni ezeket egymás mellé.. viszont miért számít, hogy a mentés kompatibilis?
szerintem nem az, de a japán verziót úgyis csak a multiplayerhez használnád.

gyertek gyertek
Én csak gépek ellen játszottam ezt. :)

armageddon666
fel lehet tenni egymás mellé a 2-t illetve a mentések kompatibilisek-e?

@

Massato, gyere te is online-ra játszani

nem hiszem el, hogy te két évig játszottad ezt EGYEDÜL GÉPEK ELLEN
vagy ezt, ez viszont biztos japán

http://thepiratebay.org/torrent/4422674/Guilty_Gear_X2
próbáld ezt a torrentet, asszem ez japán

http://www.mininova.org/tor/281348
armageddon666
aham szal japán verzió kell :( akkor ez nem fog mûködni :\

@

ONLINE JÁTÉK LINK
itt megtaláljátok a leírást, hogyan kell felrakni az online részt.
A lényeg, hogy legyen feltelepítve a japán verzió. Aztán az ITT található linken megtaláljátok a patchet, csomagoljátok ki a tartalmát a guilty gear mappájába, és futtassátok a patcher exét. Ha valamit elszúrtok, akkor szükség lesz megint az eredeti exé-re a patcheléshez, ezt a guiltygear.ru-ról tudjátok leszedni.

Ha felinstalláltátok, akkor a ggxxnet_config-ot indítsátok el (ez csak patchelés után jelenik meg), itt a text addresst (ez a szerver címe)állítások erre:
www.nurupodensetsu.com/ggn/delay4/ggnlobby.cgi
Frame delaynek állítsatok 4-est. MINDENKI 4-essel játszik. Azt jelenti, hogy midnen parancs 1/15 másodperccel késõbb fejti ki hatását, a lag ellen van ez kitalálva. Ha mást állítasz be, nem fogsz tudni másokkal játszani.
Ha routered van, akkor a routeren DMZ-nek állítsátok be a szerver IP-jét.
Ha van kérdésetek, akkor írjátok meg.

A gép elleni gyakorlásnak egyébként nem sok értelme van. A gép egyáltalán nem úgy játszik, mint egy ember, sokkal hülyébb.

Egyébként most leírom a PC-re levõ verekedõs játékok listáját (de azért GG-t játsszatok neten velem :D ):
Akatsuki Blitzkampf (ez elég jó, én bírom)
Melty Blood AC (ez szar, mert nem lehet billre konfigolni)
Monster (ez érdekes)
emulátorosok:
Ehhez menjetek fel a www.ggpo.net címre, telepítsétek fel a GGPO progit. Ez tartalmaz egy netes játékfelületet, meg magát egy emulátort, ami futtatja a játékokat. A megfelelõ játékokat www.romhustler.net címen szedhetitek le (ROM-nak hívják ezeket). A ROM-okat másoljátok be a GGPO rom könyvtárába és máris mehet a menet.
Street Fighter 3rd strike (ez nagyon népszerû, és híres)
Street Fighter 2 ST
Samurai Showdown 2
Street Fighter Alpha 2 és 3
armageddon666
Húúú... most lefáradtam... Maniacon sikerült Ky Path 3 ^^ igazából csak I-No-nál meg Sol-nál szívtam... Sol épphogy csak meglett :K sokadszorra. dá így nemjó xD sztem visszaveszem a nehézséget... csak picit edzenem kell magam hogy meglegyen az a sol path 3 -.- de azért jobb érzés a gyõzelem Maniacon mint Begineeren xD

@

armageddon666
Kliff? :D nekem még nincs olyanom ... meg Justice sem ... hiába szenvedek a storyval, 2 ponton mindenképp elakadtam... Egyik Testament, ott Axl-t lekéne verni 30 sec alatt + No Continue... de bazz hogyan? :S csak ha elmakkolom Instant Killel akkor menne :( de mivel elvileg NC is kikötés ezért mindig kezdhetem elõrõl ha elkúrtam :\

Másik meg Sol Path 3 -.- nemtom ki találta ki ezt a -120 sec +No Continuet 5 ellenre :\ (Axl Jam Millia Anji és Johnny) átlag 24 másodpercem van a nyerésre mikor a 30seccel is szoktam szívni x.x

Guilty Gear Onlinehoz linket plz :D am valami olyasmit hallottam hogy csak japán verzióval megy az Online Patch azom meg nincs :S

---

Olvasgattam www.guiltygear.ru-n a storyt... (plot faq) hááát durva :D valahogy olyan érzésem van hogy kihagytam valamit :( szal rengeteg játék és ebbõl talán 2 van PCre... abból az egyikben asszem nincs is storymód xD

de örülnék ha csinálnának egy animét ebbõl... Timeline alapján vagy valami ^^ OVA minimum :D de sztem egy 50 részest is kitenne úgy hogy nem húzzák el a harcokat x)

Én Milliát, Kyt meg Dizzyt szeretem. Illetve Eddievel mikor játszogattam az sem volt rossz... meg jó lenne ráhajtani Solra... most hogy 20 sec alatt próbáltam leverni az elleneket vele volt hogy alkottam szépeket XD sztem ott kúrom el hogy a 20as timelimit végéhez közeledve ideges leszek és éelkezdek InstantKillre hajtani amit elkúrok aztán újrakezdem és akkor már eleve IK és innentõl kész x.x

---

PSPre elvileg van... nem is 1 ^^

Én is a 2D-s ilyen verekedõs gémeket szeretem :D csak PCre sajna... nemigen van... mondjuk animeconon SoulCalibur4-t kipróbáltam és az tetszett ^^ (meg a 3-t emuval lehet megpróbálom futtatni PCn :D) de az valahogy ... egyszerûbbnek tûnt... lehet hogy azért mert full nem ismertem a vezérlést és sima ütésvágásnál többet nem tudtam xD

@

Ja amúgy azt nem tudjátok, hogy PSP-re van-e GG? Szigorúan csak 2d-s vs játékra gondolok. Ilyen mint az X360-as szarság nem érdekel. :)

Hú srácok, elõ is veszem újra a gémet. :D Hogy így fellendült a topik. Csak én olyan láma vagyok, hogy jujj. Chipp, Axl, Millia(survi killer karim) rulz. :) (Meg Kliff) Massato hogyhogy I-no-a kedvenc? Én úgy emlékszem régen midnig Anjival voltál. Johnny-t hogy lehet szeretni? Annyira utálatosan nehéz kezelni. :D
Chipp combók
Testament vs Chipp Ez a Testament nagyon durva... (GG:AC- meccs)

ja és egyébként csomó bajnokság van GG_bõl úgyhogy nem tudom honnan veszed hogy nincs :)
hello massato

én játszok sokat Guilty Gear online-nal
gyertek ti is
Magyarokkal biztos kevesebb volna a lag.

most Dizzyre gyúrok :)
armageddon666
Majd írd meg mivan online patchel ^^ érdekelne :D

@

Isuka teljesen más... más control más harc style, 2uj kari illetve egy fõszörny és egy kari ^^
Reloadból 2 fajta van: XX és XX2... XX a japán verzió, XX2 az európai... hát pc-ben XX2 máris jobb rip azt kell mondjam (jóó zene) ^^
De van pár más különbség is, de lényege ugyanaz, kicsi módosítások csak... ugye az európai késõbb jött ki.. volt kevés fix meg ilyesmi is gondolom :D

Hétvégén meglesz a DVD-m... szal kipróbálom onlány pöcsömet xDD
Ha akarod majd megírom mivolt mihír.. vagy írj priv vagy vmit XD

Menek mert 4kor kelek melóra XSSSS
Csaó ^^

armageddon666
Az Isuka mennyiben más mint a Reload? illetve japán és ... nem japán változat között Reloadban van nyelven kívül más különbség? :D

Online Patchet meg nem találtam :S

@

Hoohohooogynelenne ^^
De sztem lejjebb megadtam a linket online pöcshöz:D

Jah egy halott adat-oldalt fordítottam picit be ide, mert már nem elérhetõ sajna, sok értelme nem volt ^^ de ha olvastad legalább neked hasznodra lehetett picit, persze ez mind ggxx#reloadhoz...

Nekem a kedvenc karik (összes az de kivételes) Testa, I-no, Johnny, Slayer, Baiken, Robo, Anji.. ááh najó asszem mind kivételes XDD.. de most aszem I-no meg Johnny, billentyûn két jó nehéz kari sztem:D De I-noval énis betok pörögni mint atom :D Millia is kajak jó... csak az emberfia azon veszi észre magát mindig ugyanazt csinálja vele ha nyerni akar és nehéz az ellenfél... de jókat lehet vele pörögni forogni, meg van kb kivédhetetlen kombója (kilehet de mind1 a gép nemfogja sûrûn :D és playerek se nagyon, csak ha jól tippel:D) meg stb:D

Hmmm I-nónak a simáit is könnyû védeni, nagyon sokat ismétel a lámija, csak türelemmel el kell veretnie magát az embernek egyszer kétszer és figyelni, hogy mit mikor és hogy viszi be, aztán olyan szinten lehet számítani rá h mit fog csinálni h meg fogsz lepõdni, és kontrázni meg rájuk már picsakönnyû... a legtöbb fullvédés+kontra lehet sebezni, csak nem szabad elveszteni a türelmet, és persze a dobásokra meg övön alul figyelni ^^

Amúgy azért sok mert az egyik legösszetettebb verekedõs ami van most kinn, és jó nehéz a mechanikája:D... dehát nekem épp ezért is tetszik, na meg persze a karik ^^
Bár a mai verekedõseket nem nagyon ismerem, melty blood ami ismi, sajna pcre szar konfigoni:S, rumble fishrõl hallottam még h izom... de ezeket a sf3 meg tekken gameket nem ismerem, mert nem tetszenek kinézetre XF

Majd tóljuk egyszer online:P ha meglesz a dvd-m ^^

Csövi ^^

armageddon666
"online patch" ???? mikor? hol? mivan? :D van olyan hozzá? :D kell!

Robo-ky "zenéje" az tényleg... nos igen... mikor ellene vagyok akkor megpróbálom minnél elõbb legyõzni hogy szabadoljak a zenétõl xD Milliájé jön be amúgy legjobban ^^ meg úgy kariként is :D Ky meg Millia :D bár Eddievel is toltam kicsit és egész jókat lehet vele alkotni...

Ino elleni taktikot még régebben mintha olvastam volna... igazából a szupertámadásaival nincs gondom azokat kivédem... csak a sok kicsivel megõrjít :S nagyon gyors...

Olvastam az Intermediate leírásaidat is :D (Te írtad, ill fordítottad õket, ugye?) így végre rájöttem mire jó a BURST ^^ és milyen hasznos is XD de sok dolog zavaros volt, meg ilyen frameszámok... pff :D az már sok volt ^^ majd lehet hogy átnézem még õket :D

@

Áh.. xar vagyok amúgy... bár billenytûn nem is várok csodákat... ex meg gold karikat szinte nem is használtam, csak mókáztam hogy beraktam egymás ellen a gold karikat melyik veri a többit... hát potemkin vitte a bagázst jó darabig... de azthiszem justice meg a regen karik voltak a legjobbak... simában lol de potemkin basz mindenkit messzeee ... már gép vs gép-ben mondom... nem is igen tudom ennek a módnak mi értelme amúgy:D
Amugy exek ellen szopás mert nem ismered a movejaikat... szal menni kell ellenük trainingben hogy tudja az emberfia mire kell készülni... potemkin ex nem egyszer lepett meg... ^^
De amugy leszartam... mindig az ellen írtottam aminek tetszett a zenéje... Faust ellen mentem legtöbbet ^^... Slayer... Venom... de most pl mien szar a zenéje robo-ky mapnak nem?:S
Hejh visszâ kell szerezzem a gamet mihamarabb ^^... meg online patchet is lekéne már tesztelni h mûxik-e:D
Amúgy arcade-ra tippeket írtam a fórum elején valamikor évekkel ezelõtt:D Párszor elvertem azért I-no-t... ha volt kedv:)
Survin azt hiszem ex-axl baszott meg, de akkor már annyira fájt a kezem meg minden hogy sz@rtam bele XD
Missziók közt van pár nagyon alázós, és vannak olyanok, amiket hjuj... elsõre volt hogy azt mondtam ezt NEM lehet... és megcsináltam :D
De pl ky-al gold sol ellen... idõlimittel... na az ütõs pl ^^
Nah csövi! :D

armageddon666
Arcade nekem csak gold karival megy :( egyszer talán ha sikerült normállal XD
Survi 460? O.o 130 talán a rekordom :S
Missziók meg XD van pár (85%) nagyon elborult ...

@

Hááát szerintem missziókban is van bõven ilyen dal... bár csak tippelek... na azért van egykettõ amiket hosszú órákig is lehet ám try-olgatni, az nem elég? ^^
:D
Nézz ^meccsvideókat mocskosjók :D
Én amúgy ha mókázni akartam sose survi meg storyztam, hanem training: beraktam mániákusba, minden max, hp gain back on és haddszóljon:D Juj miket lehet úgy pörögni elsem hiszed:D
Utána azt hittem jó vagyok.. elkezdtem survit... hát úgy betompultam a rendes exek közti gagyi nép elleni harcban h elképesztõ, el is untam percek alatt a hülyéskedést meg akkor már nem is pörög az emberfia, kivertek mint a ... max tán 460 amit kitoltam, de csak az elején hülyültem ezzel is, arcade dettó :S
Hajrá! ^^

armageddon666
Hi, a sárgakijelölõs dolgot már próbáltam.. gondoltam arra hogy mivel Type-EX a szám címének a vége ezért biztos EX mode kell... de úgy sem az volt amit akartam... shadowval sem meg golddal sem... Aztán arra jutottam (sok keresgélés után meg így tapasztalatból) hogy csak story mód alatt jönnek elõ :S ami gond... mert mindegyik ilyen speckó zene egyszer van asszem... Szal Millia egyik útján van egy Eddie fight (Eddie fél élettel van :S szal nem is lehet kiélvezni rendesen a zenét xD), Ky egyik útján Sol (na ez már hosszabb ^^ vele jókat lehet harcolni :D) illetve Axl-nek egyik útján Axl... akkor is ilyen "type-ex" zene van :D

Egyelõre még kezdõnek tartom magam és olyan szinten is játszom... játszottam... mert hosszabb zenék érdekében felnyomtam a nehézséget normalra ^^ és rájöttem hogy tényleg kezdõ vagyok :S de azért sikerült mind a 3-t megcsinálni XD

@

Csövi!

Hmmm nincs fenn sajna a game most nekem, szal nemtudom kipróbálni, de egyszer régebben ezt írtam ide: (leírásból van, de gondolom olvastad te is)
~Az R2-vel (ha egy karakterre viszed a nyilat) akkor lenyomva sárga négyzet veszi akörül a kari képét és annak a karinak háttérzenéje lesz hallható... (lehet hogy nem R2, de próbáld ki is valamelyikkel bizti)
(Zenékhez még annyit hogy "assasin"-ok egymás ellen külön zenével bírnak (SL,MI,ED,VE))~

Namármost ugye ez a Versus dalokhoz valszeg akárhogy csûröd ez nem lesz elég... (próbát megér) de ha választani akarsz zenét akkor ha jól sejtem training módban nyomod, akkor viszont nézzz bele a menübe, mert ha jól emléxem volt egy olyan menürész a soundon belül, ahol lehetett váltogatni a dalocskákat, de hangokba belehallgatni tuti... már egy ideje énis ujra hentelni akarok a gamevel, de csak akkor fog menni ha visszakapom a DVD-m ^^...

Am viszont ha semmiképp sem megy, akkor a legegyszerûbb hogy kilövöd a bgm-et ingame, és winampba betolod alá az ogg-fileket a game mappából ^^' (nekem volt 2verzió és a ggx2 zenéje sokkal jobb minõségben volt meg, és játszottam már így xD, sajna egyszerûen kicserélni nem lehet a dalokat a két verzióban, de van erre is tool, csakhát lustaság powa :D)

Guiltyyyyyyyyyyyyy!! XSS

Csaó! ^^

armageddon666
Sziasztok, egy valszeg elég láma kérdésem lenne... A Type-EX háttérzenéket hogy lehet behozni? :S szal mikor Sol vs Ky-t tolok akkor ugye speckó zene van. De van egy Sol vs Ky Type-EX zene is, amit sehogy sem tudok behozni. Illetve Millia vs Eddie Type-Ex. Ha erre jár valaki és meg tudná mondani azt megköszönném ^^

@

Igen... ismerõs... xS ... ha kockulok akkor most nekem is más fut, már ha van tényleg idõm rá... meg talán egyébként is háttérbe szorult picit a guilty fejlõdése, már úgy "világ szinten":D... legalábbis semmi bajnokságról, meg semmirõl nem hallottam idén és nemtudom hogy igazából guilty szinten mivan, és mi lesz még:S... mindenesetre én azóta is billentyûvel rajolok ha rajolok :DD... de tuti vissza fogok még folyton-folyvást térni guiltyhez, ez az egy fix... egyszerûen túl jó ahhoz hogy csak úgy hagyjam :D Persze maradok énis az énkis hülyülõs szintemen, nem hiszem h valaha is belejönnék normálisan, na meg úgy sincs gyakran kivel xF... -.-
Nah jó mókázást ismét:D Csaó!:)

Semmi gond:D Most sok más van amivel játszok. A guilty kicsit háttérba szorult... na jó nagyon. Nem nagyon jöttem bele sose. Nem volt ellenfelem akivel gyakorolhattam volna, a gép ellen meg unalmas lett.

Bah sorry Szabi :S... jahm látom nem túl aktív a topic :S Noh mind1 jó mulatást közben mindenkinek :)
Ciactok!

1. Ez egy hülyeség xD... cegén guilty...

2. Frissült a norematch.com az idei Accent Core battle-operával (is)... nyami:)

Ciao

Seth
Ezmiaszar? Dynasty Warriors GG szereplõkkel? Nemá

PSN ID.: Beegabor

A cd-rom ot értem belõle egyedül XD... szal valami fájl bibi van, vagy a virt. meghajtóval van baj vagy a tartalommal magával...

Sztem megér annyit... de tényleg nemtom mi lehet vele... nekem sosem köpte ki ezt... esetleg próbáld meg az "X2" verziót... az európai-barátabb :D

Én arra gyanítok, hogy az adott verzió a xar, már ha ugyanazt szedted le 2x és volt mind2x rossz.

Amugy szivesen ^^. Byez.

Frosty01
nem baj. nem érdekel. nem ér meg ennyi fáradtságot. 2szer töltöttem le. minden lehetséges módon telepítettem. letöröltem érte 5 gigát.
azért köszi a segítséget ^^

practitioner of the forbidden arts of death

Frosty01

tess itt a kép róla

Frosty01
az van ha megnyomom a T betüs gombot, akkor telepít tovább. aztán a csík szépen végigér, és akkor onnantól kezdve folyton csak ezt az ablakot vágja be, ha a másik gombot választom akkor megszakítja a telepítést... :S

Hja volt baj ... persze :)

Nekem simán felrakja, de régebben volt egy kis gond... sztem lehet neked is az van, (vagy lehet hogy hibás a cucc), szal 600MB kb amit felrak, DE addig nem igen szeret felmászni a gépre míg nincs vagy 2giga szabad helyed a C partíción (én most 4 ginyó szabad hely mellett raktam fel) (ha másik partícióra akarod, akkor is meghülyül ha nincs elég hely a rendszer partíción :S ) de T gomb nem rémlik nekem, ha hibaüzenet szerû a kiírás (piros kör benne X jelkép) akkor lehet hogy tényleg a cucc a ludas... de amíg nem látom addig ezt sem tom megmondani... esetleg ha csinálsz egy screent és feltolod ide többet tok mondani, nade ez sem bizti :S

Sok sikert... ha meg semmi nem segít próbáld meg haver gépén... vagy tényleg egy másik verzióval...

Csaó!

Frosty01
valaki segítsen...
fel akarom rakni a GG XX reload-ot... erre a telepítésnél kiír egy kis üzenetablakot tele japán karakterrel meg egy T gombal. gondolom kihagyás lehet. de miért nem telepíti fel rendesen??? :((
ha valakinek volt már ilyen gondja kérem segítsen hamar :(

stevenson1988
képek alapján olyan street fighter alpha vagy milyen érzésem van, de ez csak pozitívum, ha megtalálom valamelyik torrent oldalon mindenképp leszedem

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/