Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • freelander
    #366
    ONLINE JÁTÉK LINK
    itt megtaláljátok a leírást, hogyan kell felrakni az online részt.
    A lényeg, hogy legyen feltelepítve a japán verzió. Aztán az ITT található linken megtaláljátok a patchet, csomagoljátok ki a tartalmát a guilty gear mappájába, és futtassátok a patcher exét. Ha valamit elszúrtok, akkor szükség lesz megint az eredeti exé-re a patcheléshez, ezt a guiltygear.ru-ról tudjátok leszedni.

    Ha felinstalláltátok, akkor a ggxxnet_config-ot indítsátok el (ez csak patchelés után jelenik meg), itt a text addresst (ez a szerver címe)állítások erre:
    www.nurupodensetsu.com/ggn/delay4/ggnlobby.cgi
    Frame delaynek állítsatok 4-est. MINDENKI 4-essel játszik. Azt jelenti, hogy midnen parancs 1/15 másodperccel később fejti ki hatását, a lag ellen van ez kitalálva. Ha mást állítasz be, nem fogsz tudni másokkal játszani.
    Ha routered van, akkor a routeren DMZ-nek állítsátok be a szerver IP-jét.
    Ha van kérdésetek, akkor írjátok meg.

    A gép elleni gyakorlásnak egyébként nem sok értelme van. A gép egyáltalán nem úgy játszik, mint egy ember, sokkal hülyébb.

    Egyébként most leírom a PC-re levő verekedős játékok listáját (de azért GG-t játsszatok neten velem :D ):
    Akatsuki Blitzkampf (ez elég jó, én bírom)
    Melty Blood AC (ez szar, mert nem lehet billre konfigolni)
    Monster (ez érdekes)
    emulátorosok:
    Ehhez menjetek fel a www.ggpo.net címre, telepítsétek fel a GGPO progit. Ez tartalmaz egy netes játékfelületet, meg magát egy emulátort, ami futtatja a játékokat. A megfelelő játékokat www.romhustler.net címen szedhetitek le (ROM-nak hívják ezeket). A ROM-okat másoljátok be a GGPO rom könyvtárába és máris mehet a menet.
    Street Fighter 3rd strike (ez nagyon népszerű, és híres)
    Street Fighter 2 ST
    Samurai Showdown 2
    Street Fighter Alpha 2 és 3