Guilty Gear XX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Klassz gondolat...

Nemigazán tudok PC-re ilyeneket sajna, még talán a Rumble Fish ami PC-s és ugyhallom zsír, de tényleg nem bizti... valszeg inkább PS2 :S

Guilty a király ugyis :)... az "X", az "XX #Reload", az "X2 #Reload", az "Isuka" viszont PC-s guilty rész :) (XX, X2 szinte dettó u.a. nyelv a fõ eltérés)

stevenson1988
elsõ ránézésre nem rossz... tud még valaki ilyeneket?
tervem csinálni egy MAME játékgépet (értsd: játékgép külsõ miközben belül egy PIII 600Mhz-es gép nyöszörög és valamiféle billentyûzet vagy gamepad buzerálással csinálni padokat neki) és szerintem pár ilyen gém is simán elférne rajta :D
csak még gyûjtöm a gammákat, meg a pénzt az egészre, na meg egy xp buhera sem ártana hogy minél kevesebbet emésszen az op, így a mame gyorsabban fusson, ugyanis ha haverral Marvel VS Capcomozok, nem ritka hogy alap SP2-es XP-vel be-be szaggat

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

Detto azt a verziót néztem énis... lehet csak ez pc-s...

"Big Bang Beat" - Ez sem rossz fighter game... keressetek rá milyen :)

stevenson1988
kicsit elhamarkodottan írtam elõzõ hsz-emet, nem angol nyelvû a cucc...

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

stevenson1988
az isohunt.com-on kint van egy PC - Melty Blood Re-ACT Final Tuned nevû torrent, a leírás szerint (letöltöttem) benne van az alapgame, a kieg, plussz mindkettõhöz a legfrissebb patch, és angol a game

Csaó!
Én is kerestem anno, de a Re-act-hoz ami megvolt tuti nincs angol pecss, namost azóta jött-e más pc-re nemtom, de nem nagyon bizakodnék peccsben... engem az jobban bosszantott, hogy a gomnbokat csak kontrollerre lehetett változtatni, billentyûre maradt a kezelhetetlen kiosztás... na most programozzam át a keyboardot hogy menjen? nemá :S... ugyhogy maradt a guilty :)
Üdvee!

Valakinek van patche a Melty Bloodhoz? Angol patch kéne. Ez is olyan játék mint ez. Ha valakinek van írjon ide... Mert az összes link hibás amit néztem..
ha a japán verzió van meg
akkor rakd fel az online patchet h játszhass neten
LINK
Kössz a bítató szavakat! :D
Meg lesz :D
Üdv!

Fhantom80:
Ahogy freelander mondta ugyvan-az, kicsit bõvebbbbben:
1. Config.exe ben a kontrollnál: L1 L2 L3 L4 gombokat (második oszlop felsõ 4 gomb-beállítás) álllítsd be amire tetszik, és a játékon belül a key konfigban (optionsban, vagy játék közben elõhívott menüben) egyszerûen a PKS, PKSHS re viszed a "kurzort" és a megfelelõ gombbal bejelölöd amelyik tetszik (tehát pl L2 az neked az m gomb akkor m-et nyomsz a pkshs-en) de ha RC, FRC is érdekel (lásd lentebbi irkákat) akkor célszerû a pks-et regelni és akkor már csak ezt és HS-et kell egyszerre nyomnod és megvan a p-k-s-hs egyszerre
2.Átfedéssel... ja: de megzavar sztem az hogy 632146, mert nem így kell lenyomni, erre van 4gomb, alapban a "w,s,a,d" azaz a 3-as gyakorlatilag nem más mint a d+s egyszerre lenyomva... így okés? A teljeshez viszont kell még ez+az: elõször d-t nyomod majd d-t lenntartva s-et eztán felengeded d-t és s-el egyidõben mész tovább a-ra azaz most s+a van egyszerre (fontos elengedni a d-t! mert teljesen más jön ki belõle :S).
A teljes sor így (ami egyszerre kell azt egymás mellé írom): d, ds, s, sa, és végül d (ez az utolsó 6-os), még ennyi hogy természetesen az s-el nemkell külön baszakodni mert még lenn tartod az s-et és felengeded d-t, már meg is van a különálló s-ed...(az "a" meg megvan mikor beviszed d-t , de ha az uccsó 6os nemkell akkor csak felendeged az s-et és kééész)
De gondolom nagyjából kitaláltad már hogyis jön ki ez... mindenesetre rakd be a menüben a "input" opciót ... és látod mit ütöttél be az input csíkon (kék villanás az frc-k helye), de hogy reflexbõl jöjjön az altarthat egy darabig :S

ULTIMA89:
Összetett ja, de sztem nemkell mindent feláldozni hogy jó legyél... mindössze rákell érezni egy karakterre... ha sokat egyszerre nyomacc az kicsit huzósabb (tudom mert énsem tudtam megálni... ^^ annyira jó kari mind :) ) Szal sztem nézz ki egyet... és 1-2 óra 32 leveles training ugrándozás után megérzed mire gondolok ráérzés alatt... ha ezt még egy két ismert kombóval összemixeljük (azaz eltudsz sütni egypárat reflexbõl...azaz ha jön a kezdõ ütés -> reflexbõl ütöd be a többi gombot gondolkodás nélkül majdhogynem) akkor "könnyen" vered a gépet (ráadásul addigra megtod mik az adott kombinációi az ellenfél karijának, és mit lehet kajakra megbüntetni ha már kivédted) így egy két ilyen bünti után jön a " SLASH! " :D

Én BP-tõl 60kmre lakolok, freelander meg BP-i ha minden igaz... szal én nemtok mit mondani, de valószínûleg nincs ilyen gépecske Magyarországon... hehe... bár én látttam egy gépet eladót a neten (nem magyar) de azis ggx-es volt. Mo-on konzolos ggx game még mindig 10ropi, szal...

Látott már valaki kicsiny hazánkban GG játékgépet?
Egyébként ki honnan van?
Én rég játszottam vele de a napokban újra leszedtem. GGxx #reload The Midnight Carnival verzió. Rohadjanak meg hogy számítógépre nincs Slash.
Rohadt nehéz. Én Tekken-en meg MK-n nevelkedtem ,ez összetett.
Trainingbe már lvl 20 nál megizzadok. I-no-ról ne is beszéljünk. Sok kihagyás. Régen Chippel voltam
most meg Faust,Potemkin,Sol,Chipp,Zappa....de mondjuk úgy hogy "mindenkit".(a sorrend nem fontos)
Mocskosan nehéz játék...grrrr.
Hogy jó lehess minden mással felkell hagynod az életedben....ezért nem leszek soha jó :D
63214= 624 átfedésekkel.. gyakorolni kell

be lehet állítani Pks-t egy gombra
a config.exe-ben állíts egy gombot L/R 1/2-re és a játékban erre rakd a PKS-t, a key config menüben

aztán már csak ezt a gombot meg a HS-t kell egyszerre nyomnod.
Sziasztok!!!

Egy uj jatekos vagyok, két nagy kerdesem lenne! A PC-s Guiltyvel jatszom.
Egyik: Billenytyuzeten hogy lehet benyomni az 4 gombot (P+K+H+HS) az instant killhez.
A masik meg hogy tudom megcsinalni pl. a hátra,le,elõre move-t, tudom irtatok hogy 63214, de billenytyun azt hogy nyomom le? meg van pl. a elõre,le,hátra, és valami kozéprol elõre, na az aztan vegkepp nem megy!!

Elõre is köszi!!!!
O.K.!

Faxom vizsgáimnak vége, még a héten meg tán jöv hét elején cumi aztán megpróbálom énis ezt az online cucct...

Mixup van sztem több is a mi kis robotunknál amúgy, földi kombóba egyszerûen berakod a lovacskát valamelyik low hit ütés helyére és máris van egy mix up kombókettõsöd (a lovi az overhead) (persze csak akkor lõdd el, ha már 50%<tension, nehogy túlságosan is lassan jöjjön ki a kicsike) a landolósodhoz: 2K-lovacska-HS ... például
A másik jó overhead a dust, ami kb. a leggyorsabb dust a játékban, ami bár ígyis lassú, de ha bejön... Robo Ky brutkós a levegõben szal megéri :D

Amúgy a levegõbeni letámadáshoz amit írtál én gyakran használtam reflexbõl még a 623+HS felugrós támadást is (van kis invincibility frame az elején) persze ha védi, nemárthat egy RC a meneküléshez néha, mert recovery viszont hossssszú eléggé :P

Azt megtudnád amugy nézni hogy a kis kontrollerrel a move-okat belehet-e egyáltalán ütni? (dizzy durvulós OD-it stb.) mert olvastam róla egy leírást ami igen vegyesen mutatta be a dologot (->egyik gaménél jó másiknál xar), meg a mozgásoknál normálisan adhatók be az irányok (super jump stb-nál)?
Elõre is köszi, ha igen...

Csaó.

az elõbb úgy értettem hogy átszokni lenne sok idõ..

lag van, van akikkel nem is tudsz kapcsolódni, de vannak olyanok akikkel olyan jó a játék mintha egy gépen játszanátok.
az enyémet kb 1500ért vettem és szar :D bár lehetne rajta játszani de rájöttem hogy az már túl sok idõ lenne :D

az a mix-up, hogy miután leütötted a földre az ellent és ráküldtél egy rakétét, hogy védekezni kelljen neki amikor feláll, nyomsz egy elõre ugrást és akkor ez az a pillanat ahol: vagy landolsz és 2k 2s hs frc... stb vagy airdash elõre levegõben S hS landolsz 2s hs frc... Az elsõ lehetõséget lent kell védeni, a másodikat fent. kb ez a nagy mix-up :D
Nocsak... akkor látom sorsunkat, onliné fogunk legelõször öszecsapni :)
Azt nehezen hiszem el hogy semmi lag, meg ilyesmi, ígyvanez ? Beszélj!

Priviben amit kérdeztem... már láttam guilty gear X arkád gépet online eladót ! :D faxa mi? nem veszed meg ? :P (na most hirtelen nem találom a linket, de ha érdekel megkeresem :) )

Amugy ezért vernek meg a skacok mert egyrészt állat módjára jók, másrészt õk nem billentyûrõl nyomják mint mi; hiszed vagy sem, japán style pálcikákkal az igazi a cucc... most I-no-zom... hát levegõben gyorsan bepötyögni egy OD-t (vagy földrõl megoldani a levegõs OD-t) vagy egy chemical aijou-t nem egy izületkímélõ buli :S... nincsmese, ha lesz végre faxán idõm, szerzek egy jóóót aztán bulii (ami neked van az tulképpen 0 értékû? vagycsak nemvolt kedved átszokni?, érdekelne, PCre 1-2 ropiért az majdnem ajándék)

Ahogy nézem mégiscsak két 5HS FRC van a kombódban, csakmár kicsit kavarom a Robo Kombo lehetõségeket (futósHS után nemigen tucc ugrálni).
Mixup? melyik is? a lovacska? :P

energiaszívós jó :) csak a 100 manás verziót tudom a training módban 60%-ban :)de online még nem sikerült
a 100 manás az elvileg minden karin mûködik :
63214K RC HS FRC futás HS frc futás ugrás S P D
a 75 manás amiben csak egy frc van az karakterspecifikus, és még nem sikerült soha teljesen.

én szoktam online játszani, de csak a japán verzióval lehet. szal aminek a story módja alapból japán.
az emberek nagy része elpicsáz :D van egy-kettõ akivel jó meccsek vannak.. meg van nagyon kevés akit alázok :D
az a baj hogy a fõ mix-upot (ami mellesleg az egyetlen gyors mix-up lenne szinte) alig tudom megcsinálni :( robo-ky nincs eleresztve ilyen téren.
Klassz... hogy mik vannak... oda nem merészkedek az tutko, ha beviszek 1ütést azmár gyõzelem-nek számít! :D (még a fórumosok szerint is !! hííí)

Miért is írtam ezt a 2HS-est :S heeehhheee (lehet elnéztem kombódat kicsit ?)

Hja szoval te a futás"közbeni" HS FRCt mondod... na az az amit megintcsak nemtudok soha megoldani :)
Amugy ha már itt tartunk iszonyú kombó jöhet a HS FRC után a földön: az energiaszívósdi+RC+ami teccik... ááá masszíív

Te megnézted az onlinést egyébként? (XXR nek a PC ripjéhez van akkor ez ? :S, úgynézem tán igen, majd azé lesz egy próba ha elcsitulnak a dolgok, hátha...)

ok :)
a HS frc, meg a roham frc-je amik fontosak
a 2HS frc-je esetleg vmi perverz hülye de nem túl sokat sebzõ kombóhoz lehet hasznos :)

én billentyûrõl nyomom :D
ja képzeld van online patch! ha japán verziód van akkor tud játszani online!
gg xx #r online fórum
Csõváz!
Kicsit lemaradtam... de oly nagyon nemtombol a topik ahogy elnézem :)

Hmmm... nekem azóta is fennvan a gamme :D de aligha haladok a kombókkal... már billentyûn eléggé feladtam a dolgot, majdha rászánom magam és beruházgatok egykét cucliba akkor meglátjuk mire lesz a vén Masa képes! inkább csak szórakozásképp tombolok kicsit trainingben :)

Robo-val énis röpítettem sokat, énnekem összesen kb 2ccer sikerült megcsinálnom, hogy 5HS FRC 5HS FRC j.P jK jD jD + Rockets... de izomállat damage az eredmény :D (videókban sokat látni ezt...)

A 2HS-t valami retek nehéz FRCzni nekem, ha 100 szor gyakorolom akkor is kb 3x megy harcközben, s utána megint nem :S, lehet egy kisebb löketû billentyûzet meghozná a csodát :)

Amúgy elég nehéz kihasználni ezt az FRC-t, csak ha hülye a gép, vagy valamit benéz az ellenfél :D

Amugy nézem ma mihelyzet... ittis újdonság, meg norematch is kapott pár accent core videót ... lassan jön is az idei Tougeki SBO! Addig is javallom: "Ruu vs. Shonen" (youtubén is) híííí naon durvaa állat, én nemtudtam megállni... végignéztem mind a hét részét :D

Most leginkáb I-no -zok, meg Dizzy is kezd rohattul megtetszeni, ja ehhez javallok még egy videót accent corehoz: Makoto vs ööö nememlékszem kiellen :) youtubén volt ezis... aki brutálisan aggresszív Dizzy-t akar szemlélni annak javasolt :)

Nah, ennyit mára... nyomjad keményen, eccer ebben az életben majd megütközünk :P

az egyik barátommal szoktam játszani néha.. :D
robo-ky-jal jól megy :D

könnyû karakterek ellen meg tom csinálni 5S 2S HS frc futás HS frc futás ugrás K S jumpcancel S D kombót kekekeek
de rég voltam már itt... hi massato :D

mostmár nem nagyon játszok a guilty gearrel, ha mondjuk véletlenül kapnák egy x-boxot vagy playstationt akkor játszanék :D
jah és még vmi, hogy erre be is kell regisztrálni?

Aha, akkor az én gépemen simán fog menni. Konfigom: 2,4-es P4, 1gb ram és ati 9600XT. Köszi!

Seth
nemtom pontosan, de haver régi 1ghz-es 256mb-os gépén vígan futkározik

PSN ID.: Beegabor

jah és a gépigényt vki meg tudná mondani?

És ha megveszem kapok hozzá egy serialt, amivel tudok csinálni egy accot?

Amiga
5990.- az 576 kByte boltjaiban kapható, máshol nem láttam.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Meg tudnátok mondani hogy kb. mennyibe kerül ez a játék a boltokban?

Hmmm, verekedõs játékok... ha ismersz PC-re (ezen kivül) jókat világosíts fel lécci :D... Ha az effajta játékok tetszenek akkor ez tutti befog jönni (sztem még PS2-s ek közt is a legjobb ilyen game).

Az XX a korábbi és a jobbik sztem (Relaod-verzióró van szó?)(Mellesleg hol lehet ilyenket csak úgy találni, mert ez nekem még nem sikerült...)

Az Isuka meg akkor javallott sztem inkább, ha többen nyomultok, és nem csak egymás ellen akartok játszani (az irányításban van egy bizonyos fordulás gomb (ha átugranál az ellenfélen meg tudj fordulni... ugyanis 4játékos nyomhatja egyszerre a dolgot!) no emiatt kevésbés szeretett verzió... mert mint említettem az XX korábbi és ott nem volt ugyebár ilyen gombocska... és az ilyesmihez utál a játékosok 90%a hozzászokni)
Amúgy tele van unatkozás elleni dolgokkal ami az XX ben nincs... Robo Ky-t lehet össze vissza erõsítgetni... új fõellenfél... +1 új kari ... saját színeket lehet a kariknak csinálni (minden színt lehet módosítani) ... a gombok konfigja is jobb lett nomeg a sztori mód is változott gondolom, mert az is van ám mindkettõnél és minden karinak más és más és még karin belül is többfajta kijutási lehetõség van...

Leírás van a fórumban elõõbb ha megtetszik és nemtod mivan...

Ja sztem nézegesd meg a videókat:
http://www.youtube.com/results?search_query=isuka&search=Search
http://www.youtube.com/results?search_query=guilty+gear+xx&search=Search
Több tízezer videó van erre iylenekbõl szóval lehet nézelõdni :) ja naon fasza videó linkek is vannak még lejjebb a fórumban javallom õket...

Komolyan érdekelne honnan tudsz ilyeneket csakugy szerezni (meg ps2-s verziok is lehet érdekelnének, ha tudsz helyeket... mongyuk privi-ben)

Amíg elnem felejtem amiért jöttem:
Offolok megin egykis Accent Core videóks cuccal:
www.combovideos.com -on combo cuccok
www.norematch.com -on meg már meccsek is vannak akit érdekel, meg már szinte mindenhol...

Amiga
Help!

A boltokban a Guilty Gearból PC-hez két verziót is látok. Az egyik a Guilty Gear XX, a másik a Guilty Gear Isuka (vagy mi).

Mi a kettõ között a különbség? Melyiket érdemesebb megvenni?

Ezeknek a játékoknak van sztori módja is? Ha igen, akkor ez minden karakternél más és más?

Szeretem a verekedõs játékokat, de errõl semmit nem tudok. Világosítsatok fel, légyszives!

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amugy ha kell további info, asszem itt elértek... fordítgatást meg felejtem, ha ennyire tombol a topic, én tudok angolul :P, mongyuk ha majd kell annyit megteszek hogy bemásolom ide... ahogy freelander is mondta a topic...
Na csõ!

No, nemtom olvasgat-e erre még valaki, de ha érdeklõdtök az új rész, az Accent Core iránt, akkor örömmel tudatom, hogy új mostmár normális videókat lehet a játékból megnézegteni a youtube-n:
http://www.youtube.com/results?search_query=accent+core&search=Search
További joo játszogatást...

Azért csak nem...
De ami igaz, az igaz, nekem sincs túl sok idõm mostanában játszogatni... elöntött a sz@r az egyetemen minket ismételten :D
Na majd ha félév elején ismét pihi lesz, akkor majd lezúzom megint az arkádot... addig meg marad a pöcsösködés a házikkal a gépen...
Ja, így a FAQ folytatás is várat picit magára... de az is lehet, hogy berágok, és szépen beveszem a SzaromLe tablettát, aztán ihaj-csuhaj megint... :D

Slayer guidenak konkrétan mindenki örülne :) úgyhogy hajrá... de ha már ott tartasz, azt se spórold ki, hogy mit is sikerült a sok szépbõl billentyûre mesterelned :)

kezd meghalni a topic :(
majd lehet írok kis slayer guide-ot (csak az alapok :) )
Autosave-et rakd be az opciókban, de!!! csak akkor ment, ha látod hogy kiírja hogy "saving done" vagy hasonló, mégpedig miután quit-ot nyomtál... ha esc-el lépsz ki akkor b@szhatod, amit addig elértél és nem quitoltál rendesen! szóval óvatosan az esc-el... én miután gold Justice-t kinyírtam missziókban és eljátszottam az esces poént jegyeztem meg a dolgot rendesen :D ...szóval: 1 misszió gyõz -> 1 quit... repeat :)

Videós problémádat nem értem igazán, de megszabadulhatsz tõlük sztem, ha a config.exe-ben kiveszed a videókat és akkor csak bejön a load...+fõmenü és az elnyomhatatlan reklámok megkímélnek... nomeg az intro is...
Továbbra is... csak keményen!!!!

Ja és köszi a segitséget! még olvasom a forumot de kezdem megérteni:)
és azt vki nemtudja hogy miért van az hogy a videó amikor tölt az elején lecsukja kisablakba után indul csak el ameddig a videó tart mindig ledobálja:D:D:D
Hello lehet hogy 1 kicsit idióta kérdés de a küldetésben vagy miben lehet menteni? még nem játszotam vele csak ha elkezdem akkor tudjam:D:D:D
Konkrétan P Punch K Kick S Slash HS High Slash azaz vágás magas vágás, de ez mondjuk Bridgetnél vagy Maynél furán hangzik hisz hoyg vágnak yoyoval avyg egy bazi nagy horgonnyal?:D

Hûû... ha már ennyire emlegettek:
A legjobb 2 Dizzy-s meccs amit láttam:
http://www.youtube.com/watch?v=WwbVu-CayP0
http://www.youtube.com/watch?v=KaNkzImjOI0

Meg itt egy két kombó cucc ami segíthet:
http://www.youtube.com/watch?v=ehTZVBoTN1Y
http://www.youtube.com/watch?v=Da6rypF7q1U

He eddig itt nem néztél volna szét :D

Kezdõ harcosoknak ajánlott Sol és Ky, könnyen kezelhetõk, kombóik se nagyon nehezek és jó "mindenesek"... mondjuk egyik sem könnyû kezdésnek billentyûzeten :( nameg kombónehézségrõl meg inkább nem is szólok semmit... de sztem azzal nyomulj aki legjobban tetszik elsõre, már ha van ilyen, mert nekem mind kedvencem :), és ne is keménység alapján ítélj, amúgy sincs sok különbség a karik ereje közt ha jól ismered a tied...

Azt javallom rögtön rakd be full nehézségre, végtelen training idõre, autosave-t is javallom az opciók alatt... aztán próbálj meg túlélni a gép brutalitása ellen :) csak így lehet fejlõdni ha max erõsség ellen szaladsz... emlékszem amikor megláttam miket mûvel annakidején maxin a gép össze@#?%tam magam de ha nyugodtan csak úgy ritmusosan támadgatsz hamar lehull a lényeg elõtt a lepel... lényeg a nyugalom... kezdetben püföltem a gépet míg nem tudtam miért is sebez az ellen mikor el sem talál igazán, meg hogy mindig õ a gyorsabb stb... de ha megérted hogy mind a játék nehézség része és hogy tudni kell minden kari-move jellegzetességét a gyõzelemhez akkor tán nem megy sz@rrá a billenytûzeted idõ elõtt :DDDDD
Mondjuk neked sztem ha billentyûzeten nyomod lesznek bajaid magukkal a move-kivitelezésekkel is, ha a magam bénázására gondolok kezdetben (meg még most is) szóval elsõ, hogy meg tudod-e karid specjeit megcsinálgatni... régebben irogattunk kontrollerekrõl egész jó áron (1ropi asszem), lehet kezdéshez nem árt fontolgatni (míg nem szoksz hozzá a bill-hez) egynek a beszerzését, de errõl majd freelander-t faggasd :)

Remélem amit fordítgattam nemrég az segít a kezdéshez is, már nem nagyon emlékszem, hogy a legalapabb cuccokról mennyit írtam... lehet megéri tényleg visszaolvasnod, ha az angollal hadilábon állsz, máshol mint itt nem nagyon találsz megyarul a játékról :)
Csak hogy tudd, ezelõtt én is mortallal játszottam legutóbb, mondhtatni siralmasan... de ez ahhoz úgysem nagyon hasonlítható... majd belejössz ha tetszik a game nehézsége és nem hagyod rögtön a f@szba :D

japán a konfig vagy angol?
Ha angol, akkor a square triangle circle cross helyére rakjál be négy gombot, meg az l1 l2 r1 r2 gombokat is állítsd be vmire hogy kényelmesen elérd
Ha elindítod a játékot az optionsben van egy key config, ott a fent beállított square triangle stb. helyére (ha ezek megvannak) állíthatod be a P-t (ütés) K-t (rúgás) S és HS-t (karaktertõl függõ támadások), D-t (dust, felrepíti az ellenfelet), ezek felelnek meg a mortal kombatban az alacsony ütés, magas ütés stb.-knek.
Ha játszol vmit, megnyomod a pause-t bejön egy menü, ott a move list-ben vannak leírva az épp játszott karakter mozgásai.
Kezd elölrõl olvasni a fórumot, Massato lefordította a kézikönyvet
Hello és esetleg azt le tudnád irni hogy pl a s vagy a hs mi mit jelent?
mert config-ba kerestem a megfelelõjét de nemtom hogy mi mi:( angolul meg nemigen tok :( Elõre is köszi!
Egy gombbal meg tudod állítania játékot, nem emlékszem alapból melyik az és tot választható. Védekezni úgy hoyg nyomod a hátrafelét(és a lefelét) vagy vagy, egyik sem véd midnen támadást és van amilyiket aze gyik védi a másik nem.

Szabi DEMON és a Combo List vagy mi hol találhato? meg azt szeretném még kérdezni hogy védekezni hogy lehet? sztem kicsit idióta kérdés volt de nemtom hogy hogy kell:)
Erõsebb embert nehét modnani Dizzynél mivel Dizzy nem ember. :D Próbálgasd Chipp-et vagy Millia-t de nekem már az elején jól ment Potemkinnel és Sollal is. Bár a jól ment ez scak az én itthoni gép elleni szitnemet jelenti, sztem bárki elverne innen a fórumozók közül aki nem ma kezdte. Amúgy van Combo List vagy mi a játékban azokat próbálgasd training módban. A kék az sima spec a zöld az overdrive ehhez szükséges tension amit alul mutat a kép trainignben állítható maxra a piros az pedig instant kill amit ha meg tdusz cisnálni akkro azonnal kinyírod az ellent, errõl olvasgathatsz korábbi hozzászólásokban. azt is javaslom hogy ne Arcade módban ahnem Survivalban játsz eleinte mert köcsög I-no-t kurva nehéz legyõzni és elveheti a kedved az egésztõl. Ha combo azaz egyszerûbb támadások és gyors specek megfelelõ sorozata akkro abban nem nagyon tudok segíteni. Massato a nagy combo(video) mester biztos kisegít. :)

pontosan a játéknak ez a neve GUILTY GEAR X2 #RELOAD legalábbis ezt irta ki ikonnévnek kombó alatt vmi ugynevezett relytett ütés vagy vmi ilyesmit értek nagyon nem tudom elmagyarázni mert a legutolsó ilyen játék amivel játszotam az a mortal kombat:D a karaktert igazán nem választotam még mert csak most probálgatom õket de eddig akivel voltam legtöbször az dizzy volt elõre is köszi a segitséget!
a norematch.com-ot már rég belinkelted, onnan már nagyon sok meccset leszedtem :)
hát, nem tom hogy a játék alapjaival mennyire vagy tisztában, vagy hogy egyáltalán mit értesz "kombó" alatt. kicsit részletesebben írj :)