Anime stílusú 2D-s verekedős game
 • Massato
  #350
  Csövi!

  Hmmm nincs fenn sajna a game most nekem, szal nemtudom kipróbálni, de egyszer régebben ezt írtam ide: (leírásból van, de gondolom olvastad te is)
  ~Az R2-vel (ha egy karakterre viszed a nyilat) akkor lenyomva sárga négyzet veszi akörül a kari képét és annak a karinak háttérzenéje lesz hallható... (lehet hogy nem R2, de próbáld ki is valamelyikkel bizti)
  (Zenékhez még annyit hogy "assasin"-ok egymás ellen külön zenével bírnak (SL,MI,ED,VE))~

  Namármost ugye ez a Versus dalokhoz valszeg akárhogy csűröd ez nem lesz elég... (próbát megér) de ha választani akarsz zenét akkor ha jól sejtem training módban nyomod, akkor viszont nézzz bele a menübe, mert ha jól emléxem volt egy olyan menürész a soundon belül, ahol lehetett váltogatni a dalocskákat, de hangokba belehallgatni tuti... már egy ideje énis ujra hentelni akarok a gamevel, de csak akkor fog menni ha visszakapom a DVD-m ^^...

  Am viszont ha semmiképp sem megy, akkor a legegyszerűbb hogy kilövöd a bgm-et ingame, és winampba betolod alá az ogg-fileket a game mappából ^^' (nekem volt 2verzió és a ggx2 zenéje sokkal jobb minőségben volt meg, és játszottam már így xD, sajna egyszerűen kicserélni nem lehet a dalokat a két verzióban, de van erre is tool, csakhát lustaság powa :D)

  Guiltyyyyyyyyyyyyy!! XSS

  Csaó! ^^