Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Massato
    #314
    Csőváz!
    Kicsit lemaradtam... de oly nagyon nemtombol a topik ahogy elnézem :)

    Hmmm... nekem azóta is fennvan a gamme :D de aligha haladok a kombókkal... már billentyűn eléggé feladtam a dolgot, majdha rászánom magam és beruházgatok egykét cucliba akkor meglátjuk mire lesz a vén Masa képes! inkább csak szórakozásképp tombolok kicsit trainingben :)

    Robo-val énis röpítettem sokat, énnekem összesen kb 2ccer sikerült megcsinálnom, hogy 5HS FRC 5HS FRC j.P jK jD jD + Rockets... de izomállat damage az eredmény :D (videókban sokat látni ezt...)

    A 2HS-t valami retek nehéz FRCzni nekem, ha 100 szor gyakorolom akkor is kb 3x megy harcközben, s utána megint nem :S, lehet egy kisebb löketű billentyűzet meghozná a csodát :)

    Amúgy elég nehéz kihasználni ezt az FRC-t, csak ha hülye a gép, vagy valamit benéz az ellenfél :D

    Amugy nézem ma mihelyzet... ittis újdonság, meg norematch is kapott pár accent core videót ... lassan jön is az idei Tougeki SBO! Addig is javallom: "Ruu vs. Shonen" (youtubén is) híííí naon durvaa állat, én nemtudtam megállni... végignéztem mind a hét részét :D

    Most leginkáb I-no -zok, meg Dizzy is kezd rohattul megtetszeni, ja ehhez javallok még egy videót accent corehoz: Makoto vs ööö nememlékszem kiellen :) youtubén volt ezis... aki brutálisan aggresszív Dizzy-t akar szemlélni annak javasolt :)

    Nah, ennyit mára... nyomjad keményen, eccer ebben az életben majd megütközünk :P