Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Massato
    #304
    Hmmm, verekedős játékok... ha ismersz PC-re (ezen kivül) jókat világosíts fel lécci :D... Ha az effajta játékok tetszenek akkor ez tutti befog jönni (sztem még PS2-s ek közt is a legjobb ilyen game).

    Az XX a korábbi és a jobbik sztem (Relaod-verzióró van szó?)(Mellesleg hol lehet ilyenket csak úgy találni, mert ez nekem még nem sikerült...)

    Az Isuka meg akkor javallott sztem inkább, ha többen nyomultok, és nem csak egymás ellen akartok játszani (az irányításban van egy bizonyos fordulás gomb (ha átugranál az ellenfélen meg tudj fordulni... ugyanis 4játékos nyomhatja egyszerre a dolgot!) no emiatt kevésbés szeretett verzió... mert mint említettem az XX korábbi és ott nem volt ugyebár ilyen gombocska... és az ilyesmihez utál a játékosok 90%a hozzászokni)
    Amúgy tele van unatkozás elleni dolgokkal ami az XX ben nincs... Robo Ky-t lehet össze vissza erősítgetni... új főellenfél... +1 új kari ... saját színeket lehet a kariknak csinálni (minden színt lehet módosítani) ... a gombok konfigja is jobb lett nomeg a sztori mód is változott gondolom, mert az is van ám mindkettőnél és minden karinak más és más és még karin belül is többfajta kijutási lehetőség van...

    Leírás van a fórumban előőbb ha megtetszik és nemtod mivan...

    Ja sztem nézegesd meg a videókat:
    http://www.youtube.com/results?search_query=isuka&search=Search
    http://www.youtube.com/results?search_query=guilty+gear+xx&search=Search
    Több tízezer videó van erre iylenekből szóval lehet nézelődni :) ja naon fasza videó linkek is vannak még lejjebb a fórumban javallom őket...

    Komolyan érdekelne honnan tudsz ilyeneket csakugy szerezni (meg ps2-s verziok is lehet érdekelnének, ha tudsz helyeket... mongyuk privi-ben)

    Amíg elnem felejtem amiért jöttem:
    Offolok megin egykis Accent Core videóks cuccal:
    www.combovideos.com -on combo cuccok
    www.norematch.com -on meg már meccsek is vannak akit érdekel, meg már szinte mindenhol...