Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Massato
    #228
    Még mindig van kedvem játszani :D

    Megnéztem azt a diagramot... hát, azt nem hiszem hogy át tudod állítani ha ez megnyugtat... mert ez egy kari összehasonlító táblázatnak tűnik (ezért átlósan nincs érték, mert maga ellen a karinak se előnye sa hátránya, de hogy miért éppen 5 ???, másik módokban meg bármi elllen mehetsz még saját karid ellen is, szóval...)
    Valami ilyesmi nem: (ez egy Tierdiagram, azt mutatja hogy melyik ellen melyiknek van előnye hátránya, nagyon sok mindent egybevetve, mellesleg semmi értelme, nagyon közeliek egymáshoz a karik Reloadban, szóval ha a kedvenc karid-é a legkevesebb pont az még nem jelent semmit, csak hogy egyszer valakik hosszas töprengés után így pontozta sörözés közben és kész, ha megfelelően használod mind nagyon erős...)



    Ja I-no ellen kipróbáltam ma én is magam, úgyis rég szopiztam, gondoltam itt az ideje újra... szóval ha bármi mókát próbáltam sírás lett a vége... egyedüli ami bejött hogy védek mindent és ha nincs veszély akkor kap egy kis gatling+specialt (esetleg OD-t)(pesze itt erős kombót kéne, dehát az még messze van nálam)(főleg a fúrásai után, meg amikor lent támadásokat tudtam védeni, mert sokszor 2HS-el fejezi be, vagy valami hasonlóval, ami neked ad előnyt (ezután javasolt a 2P vel kezdeni nehogy mégis baj legyen...)), ja gondolom mondanom sem kell hogy levegőbe még csak véletlenül sem merészkedtem :D