Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • MartonDIE
    #202
    Ahoj
    Beszállnék én is, ha nem gond :)
    ugyis kicsi az élet a topicban

    20: ez a dizzys. Na itt szerintem érdemes vele az elején megetetni a gamma rayt(f, b, f, hcf+HS) vagy a másik tensionmoveot (hcf+S) vagy beeszi vagy nem, de legalább elhasználod a tensiont, hogy legyen mit tölteni utána. Amugy utánna érdemes sima S ell szivatni, mert könnyen helyet lehet nyerni ahogy ellöki, aztán qcf+HS el rázárni esetleg. Ja meg hasznosak dobálgatni a rdp+S-et, csak hogy ne legyen nyugta, ha meg jön a power akkor OD.
    24: ez lenne a mayes. szvsz itt is overdriveok, érdemes kiérezni hogy lehet az alapütéseket egybeláncolni, hogy sebezzed velük (tehát nem csak P-tnyomogatni, mert abban nincs erő hanem pl:S+S+HS vagy simán S+HS) ha jól rémlik egy feletti kombót kell ütni akkor sebződik, igy a HS azért fog rajta elég rendeseket. Ha meg elég agresszivan csépeled akkor dizzy is lesz (madarak a feje körül, nem a karakter persze) aztán mehet kényelmesen rá az overdrive. Ez különben az elözőben dizzynél is meg justicenál(25) is elég jól bejön. Főként ha bekábula beleereszted a gammarayt :)
    25: ő lenne a justiceos: itt is gammaray ha van tension ha nem akkor meg sima S hasznos mert négyszer üt, igy biztos a limit felé megy, a végére itt is érdemes HS-t hozzácsapni a sebzés miatt.
    27: ez a kliffes: na szoljatok le hogy parasztosan csinálom,de ha végég gcb+S et eteted vele (ami alapba 6 hit), majd ugyis földrekerül akkor meg le+HS (a 7.) akkor elhal, akárhogy gyógyul, a földalól kinyulkálós ODvel meg méghamarabb :), ha közeljönne akkor meg két S el visszatolod az ideális távba.

    amugy ha vki tudja elárulhatni nekem hogy lehet tigerkneezni effektivem, mert a johnny ensegnájájoz, vagy bacon yousanzenjéhez elég jól jönne, mert nekem eléggé nem akar összejönni sosem (ugyanugy mint a sima dp-k sem mindig)