Anime stílusú 2D-s verekedős game
  • Massato
    #142
    Bridgetről nem akartalak lebeszélni, nem azért van lány ruhákban mert izé amiért manapság szokás... hanem mert így nevelték és neki ez a természetes (szóval a szülei tiszta hülyék és nem ő, lányt akartak szóval...) egyébként elhatározta hogy fiúként viszi tovább a dolgot, csak még a story ott tart hogy épp ez előtt elindul Dizzy vérdíjáért (amit már Jam bezsebelt, pedig Sol győzte le)
    Egyébként ilyeneken ne akadj fenn egy japán játéknál, lehet hogy ezt sem kellene mondanom de Sol és Ky közt is valószínűleg ööö izé szorosabb a kapcsolat mint gondolná a kezdő játékos... (attól még minden kari nagyon tutti...)

    Testament természetesen férfi (meg GEAR)(hol a cici!? :D )

    Hogy Faustnak miért van zacsija, nézd meg a tauntját és megtudod :D
    Egyébként ő egy doki aki miután meghal keze alatt egy kislány megbolondul és öldököl stb. mígnem megtudja hogy nem az ő hibájából halt meg a lány (hanem egy 3dik meberke miatt) és észhez tér, elkezdi bűneit jóvá tenni és gyógyítani...
    (hogy ne ismerjék fel vagy hogy ne lássa magát a tükörben lehet rajta a zacsi)
    (ja ha itt tartunk a fegyvere szike nem lándzsa)

    Baikennél jó dolgokom akadsz meg... akkor már miért nincs jobb karja??? :D vagy van??? (ha megvan az extra videó akkor benne van ez is, amikor a "that man"-ről beszélget a narrátor ott a tűzben a kislány Baiken)(egyébkémt itt halt meg minden rokona ekkor, és fő célja bosszú a "that man"-en, ami jól megy neki így is nem?)
    (Ha minderről akarsz pontosabbat akkor Story módot nyomasd... aszzem ott megvan mindenre a válasz)
    Akkor jó trainingelést!