penge cuccok
-
A homokformás öntés amúgy aránylag olcsó dolog, és dísznek azért megteszi. Hőkezelés után meg talán még kicsit strapabíró is lenne, acéltípustól függően, de arra már a gatyád rámenne. :)
Eladó íjam nincs, valahogy úgy vagyok vele, hogy amíg egy íjamat ronggyá nem lövöm, addig nem adom el, utána meg nincs pofám eladni. Amúgy szarj rá az egyesületre, susnyásban is lehet vadmalackodni, csak ne közterületen, ne más magánterületén, ésszel, és mindenekelőtt tartva a biztonságot. És az nem kerül semmibe. De pl. a Kerecsen lőterére sem kell semmiféle egyesületi tagsági, az Elevenbe sem.
De ha komolyan érdekel, nézz esetleg körül a szip.hu apróiban, ott helyenként pofátlanul olcsón akar valaki megszabadulni gyorsan valami gyöngyszemtől (ritkán, de kifogni ilyent is, persze olyankor 1.) pont nincs pénzem 2.) nem tudnék vele mit kezdeni... ^^ ); vagy van 2008-as Kassai árlistám, Grózertől még nem kértem. Szkítában láttam pöpec kis Kassai Barantát, Kerencsenbe nemrég érkezett egy vagon új Grózer, Csodaszarvas tömve van Szimeiszterekkel, stb.