A film
-
Véleményem a trailer-ről:
Először is megkönnyebülve láttam, hogy mindenféle híresztelések ellenére a Marson játszódik, amit azért jó hogy nem változtattak meg. Utána a tűt és a csávó szenvedését látva szerintem marad az a verzió, hogy valami hülye vírus miatt lett a káosz, amit már a Resident Evil-ben ellőttek, ami azért eléggé zavaró. Maradhatott volna a pokol, már azért is, mert ez egyáltalán nem a vallásos pokol, sokkal inkább egy másik dimenzió, ahonnan a szörnyek jöttek a játékban. Ha már sehogysem akkarták azt, hogy vallásos beütése legyen a filmnek, akkor lehetett volna az, hogy egy másik dimenzióbol jönnek egy portálon, vagy ilyesmi. Az a változtatás, hogy nem egy ottani túlélő küzd a túlélésért, hanem odaküldenek egy csapatot, hogy tegyenek rendet is már vagy százszor lerágott csont, amiről szintén a Resident Evil jut eszembe. A szörnyekből nem sok látszik, így nem is láttam, hogy mennyire vannak kidolgozva.(volt egy Hell Knight, meg pár Imp asszem)Az efektekkel nem volt gond szerintem [bár azért a BFG lövedék lehetett volna zöldebb :)] A sötét miatt a fegyverek se igazán látszódtak, de ha az előbbi képeken lévőek azok, akkor azt is elb@szták.
Szvsz sok a változtatás, ami nagyon lerontja az egész filmet, és a hangulatát. Aki játszott a Doom-mal, annak nem fog tetszeni, aki meg nem az is csak egy átlagos horrorfilmet lát majd benne.