Skyline#73
Neked tán van vmi meggyőző egy igen nagy gépigényű, elég gyenge fizikát felmutató motorra ami a szűk terek megjelenítésén kívül másra nem alkalmas (gondolj már bele ha szűk térben ilyen a gépigény akkor milyen lenne egy nagy nyílt terep megjelenítése) ráadásul azt a bizonyos fény árnyék játékot sem nevezném már annyira forradalminak a thief3 vagy a silent hill után...Vannak benne új dolgok de forradalminak azért nem forradalmi (az árnyék továbbra sem árnyék hanem fekete,elhalványuló textúra,stb)...
Ami engem a grafiban megfogott az tulkép a karakterek kidolgozása ami szép...De kb ennyi...
Se ultrapara hangulat (pedig hogy ondogatták hogy Clive Barker a hangulatfelelős--> a játék sehogy sem hozza az undying szintü feszültséget), és a játékmenetet sem nevezném valami változatosnak pedig ha jólemléxem mentek olyan regék is hogy hátulról csinálják a progit hogy nelegyen monoton....Pedig kissé az lett:)
No mind1 nem fikázom tény hogy most a trónon csücsül de ha jön hl2 akkor ezt szépen lesöpri aztán jön stalker ami valszeg hl2-t söpri le...Kiderül..
Amúgy továbbra is azt mondom a zseblámpa nem új dolog és ha annyira doom feelinget akartak hogy nincs MI csak jönnek ezrével és a sötét a lényeg ezé nemlehet ecerre elemlámpázni akkor kérdem én: Minek annyi mi hogy a kommandósok fedezékből lőjjenek (ez az össz MI) és miért nem fogy ki az elem a lámpából ha annyira feszültséget akartak meg doom hangulatot:)
Amúgy az a jó hogy nem csalódtam a progiban kb ezt vártam elötte is irogattam AvsP szintü parát nemfog hozni a grafika széplesz de fényárnyék amire hegyezik nem egetrengető....Egyedül a fizika az aminél többre számítottam az alfából mentek a híresztelések hogy mekkora komoly ahogy legurul az elen a lépcsőn...HJa...Mostmeg elfexik rajta mint egy deszkalap:)
Rongybaba van? Nos elmondom ha észrevetted volna az ellenfél maximum 5-6 féleképpen tud elterülni és ha ilyenkor belelősz akkor ezek közül a pozíciók közül vesz fel mindig egyet:)