Az újoncok fognak kapni egy privát üzit regisztráció után. Mire figyelmeztessük őket?
  • Tuvok #180
    Nem feleslegesen, legalább nagyjából építő jelleggel írtad (kérdés annak szántad-e)
    Akkor most én is leírom: bizony jót mulatok a gumin, néha könnyesre röhögöm a szememet, akkora ökörségek vannak ott (nem negatív értelemben, persze van kivétel) .
    Hőbörgő hozzászólás ? Ami neked hőbörgő, az lehet, hogy nekem/másnak nem az, talán csak azért tűnik neked annak, mert nem vettem/veszem föl a gumi stílusát, ami pedig komolyan szánalmas, azt egyértelmű, hogy le is szólom, vagy elmondom a véleményemet, de a gumiról (sajnos) nem sok pozitív van .
    Pláne mikor azzal szembesül az ember, hogy ha kér komolyan valamit, azt ugyanolyan komolyan magasról leszarják, olyan mód, ami még a gumiba se való . És biztos azt is megfigyelted, hogy aki nem szólt be nekem, nem tett bármi negatívat, legyen szó bármiről, azzal jól ki is jövök, de ha 1 beszól és (gumihoz nagyon is illő 'vak vezet világtalant' csapatszellemben) a többi is ugyanazt csinálja "mertahaverom melléállok haigazavan hanincs úgykellazt", az hosszútávon rendkívül idegesítő és morálromboló az emberre .
    Konklúzió: sosenem oktalanul vagyok goromba valakivel, és sosenem oktalanul "hőbörgök" valakinek a topikján/hozzászólásán, jólismert szlogenem: adok-kapok, vagy kapok-adok .