Laci#85
"Hát ez aztán kemény! Ha valaki nem azt szajkózza, amiről te meggyőzted magad, akkor az bérenc, érdeke származik az eltérő véleményből és tutira lefizette valaki. Kezeltesd az összeesküvés elmélet gyártó mániádat!"
Arra felkészültem hogy üldözési mániával fognak vádolni de: Azért azt ne felejtsük el hogy nem az Apple (talán az egy kicsit, de nem itt MO-n), végképp nem a leállt Commodore (Amiga) az aminek védelme üzleti érdek lenne, viszont a nagyban "virágzó" ms, intel bizony olyan most is nagyot kaszáló cégek, amelyekről egyre több ember számára derül ki hogy gagyit adnak a népnek és így már nem olyan elképzelhetetlen az hogy azt feltételezem egyesekről, akár itt a fórumon, vagy akárhol máshol, hogy szándékosan nyomnak bizonyos dolgokat, még ha azok egyre szarabbak is. Ezekszerint nagyot tévedtem, úgyhogy bocs, valszeg semmi közöd akkor az ms-hez (bár szerintem ha programozol, akkor az alá programozol), de ha nem túl off még a "hasonló kvalitású alternatívát sem tudnak kínálni" mondatrészt megmagyarázhatnád, azt is kiváncsian olvasnám mire nem tudnak.
Azt én is tudom hogy az user nem tud mit tenni mert csak pécét vehet meg wint mer mindenhez az kell, de legalább az lenne jó ha tudatosulna az emberekben hogy kár új 666Gigaherces 9gigaramos 800terrabájtos pécét venni mert jobb az se lesz, ugy, ahogy a windozok is egyre szarabbak(nem beszélve arról hogy 100MHz fölött az intel alapu tehát pc-s procik tele vannak hazárdokkal, mert azon a cégnek már befektetés lenne ténylegesen fejleszteni, csak a sebességet húzzák, azért ez Pl. a PowerPC-knél nem egészen így megy, persze az bonyolultabb és jóval drágább is)
Szal szerintem gondoljuk meg meddig akarjuk ezt a monopoliumot magunk fölött tartani mer' azzal hogy megvesszük, csak jobban kitolódik annak ideje, hogy ezek azt sóznak ránk amit akarnak.
Azok a feladatok amikre nem nyújtottak jó megoldást az Apple és Amiga gépek, gondolom valami programozással kapcsolatos munka lehetett, ezt te tudod, bár ezekre is kiváncsi lennék.