• Pheel
    "Azt mondd meg, mert kiváncsi vagyok már, hogy neked milyen érdeked fűződik ahhoz, hogy ezt a szart véded, mert a technikai érvek, megközelítőleg sem szólnak az MS, iNtel, stb. termékek mellett, ezt gondolom azért már be lehetne belátni."

Hát ez aztán kemény! Ha valaki nem azt szajkózza, amiről te meggyőzted magad, akkor az bérenc, érdeke származik az eltérő véleményből és tutira lefizette valaki. Kezeltesd az összeesküvés elmélet gyártó mániádat!

Szerinted semmi nem szól ezek mellett a termékek mellett. Végülis tényleg semmi, csak annyi, hogy ez a legelterjedtebb, ez a kvázi ipari szabvány, ezt fejlesztik és senki nem tud még csak hasonló kvalitású alternatívát sem kínálni.

A szép emlékek felemlegetése és a pár tízezer ember által használt más platformok magasztalása pedig helyénvaló dolog, de állandóan azon kínlódni, hogy milyen rossz mindenkinek, több, mint felesleges és időrabló tevékenység.

Másik kérdésedre válaszolván: sosem volt se Amigám, se Mac-em, de használtam őket. Meggyőzőek voltak, csak ne kellett volna soha semmi olyat csinálni, amire nem ők nyújtották a jó megoldást. Anno C64-en kezdtem.