• NEXUS6
    Háj Laci!

Na az az újratelepítés úgy volt, hogy a haver írt nekem egy user CD-t, telerakta minden progival, amit csak talált, de tudod hogy az Amigán nem igazán volt divat 100MB-os netbrózereket, meg ilyeneket írni ezért aztán még felrakott némi extrát is, hogy megteljen a CD. Pl az egyik könyvtárt tele pakolta vírusokkal.

Én meg lamer módon elindítottam a Karadzsics Strike Back vírust, és még lamerebb módon végig is néztem ahogy leformattálta a rendszer meghajtót. Csak ennyi, kb 15 perc alatt visszatelepítettem a rendszert. Ebben a 15 percben persze a futkosás is benne volt, hogy hol a csudában lehetnek a telepítő lemezek, mert már tavaj se láttam őket.

Hardver téma:
    nem az a gond, hogy sokan sokféle cuccost gyártanak! A gond az, hogy egyik sem szabványos ezért nem lehet belőni a kompatibilitást. Gyárthat a li peng a dzsunkáján olyan gagyi hardvert amilyet csak akar, -az Amigákat is csak tájvanon gyártották- ha a tervezésnél betartják a szabványt. Ja hogy annyi a szabvány mint a szemét, sőt gyak nincsenek szabványok.
    Na most kérdezem én az a néhány piacvezető cég akik télleg uralják az egész IT szektort, nem tud megegyezni egy olyan szabványban ami nem is a jelenlegi, mer azt már megette a fene, de egy jövőbeni hardvernek az alapja lenne?

Nem tudnak mert nem is akarnak.