• Laci
    Nem felejtettem el ezt se, csak azt nem tudom ez miért jó. A meghajtóprogramokról meg annyit hogy Amigán semmi szükség nem volt rájuk, na persze addig ameddig az Amiga saját rendszere működött és gyártották a hozzávaló hardware-ket, most hogy gagyi pécés alkatrészeket erőltetnek bele mert csak az van, így már ott is bajlódni kell vele.

Magyarul ami jó voltazt elkúrták, így Biligeciék jól meggazdagodtak és ettől sokszor erőszakossá tudok válni dühömben, mert mi meg most szívhatunk ezzel a szarral, de úgy néz ki ez a világ törvénye, az emberek meg a baromságokat hiszik el elsőként.

Egyébként az Amiga meg az Apple Mac fix hardwer, de ennek sincs annyi hátránya, mint amennyit szokták hangoztatni, mert legfeljebb nem kicserélik benne a hardware-t, hanem bővítésként mellétesznek egy másikat. Ennek a két gépnek az lett a veszte, hogy a Motorola leállt a 68k processzortípus gyártásával annakidején.

Azt gondoltam egy pillanatra, hogy ez a longhorn lahet, hogy mégsem lenne olyan lassú, mivel egyes kezelőfelelüten lévő műveleteket átvenne a videokártya 3D gyórsítója, de ekkor olvastam a Vertex szót, ami azt jelenti, hogy a vektorgrafikus gyorsítást el lehet felejteni az ügyben. Kíváncsi leszek, hogy a harverkövetelmények, amit mondtak rá, ilyen kemények lesznek-e.