• Laci
    Egyáltalán nem erről van szó. Én annak idején hozzászoktam a normális géphez (Amiga, tudom, tudom, köpjetek le) és '85ben mewg tudták úgy csinálni az oprendszert és a gépet (ez nagyjából az Apple Mac-ra is vonatkozik), hogy beindult a rendszer rányomtam egy program ikonjára és minden pillanatban tökéletesen ment, a gép persze autoconfig volt és mivel 85ös platform ezért a legújabbak közül való, nameg az Atari-Apple-előző Commodore gépek tapasztalatai alapján összegyúrt hibridszerű gép, ami azért akkor már jóval fejlettebb kellett hogy legyen a többinék, de főleg a pécénél.

Amikor pécére váltottam azt hittem ez igen ez a komoly gép, az ibm pc. Sajnos később jöttem rá, hogy finoman szart nem ér.

Azt hittem az Amigán azért megy minden mert az úgyis egy komolytalan játékgép, a pc meg komoly munkára való, de ha körülnézek mind a grafikai mind más felhasználói programok között, azok is sokkal jobbak és jobban mennek egy Amigán. És azért lehet ilyen hűdejó ez a gép mert a fejlsztők annak idejény szerették amit csináltak, nameg értettek is hozzá, az ibm nél meg az volt a lényeg hogy beszáljanak a piacra és csak az üzlet kedvéért egy gyorsan összetákolt architektúrának nem nevezhetp szarkupacot erőltettek a népre és most itt tartunk.