BlackRose#13
Tudom, ha odafigyelsz akkor læthatod, hogy (tévedhet de ritkán) :) A Linux jó amire jó, a Windows is, és igy kellene használni, nem pedig ugy, hogy vagy minden WIndows, vagy minden Linux, ha már minden Windows akkor logikus, hogy ha lehet ott maradunk nagyjábol, de az nem jelenti, hogy nem alkalmazhatunk Linuxot vagy akármi mást. De "átállni" az szerintem hülyeség. Alkalmazni ami jobb a megadott probléma megoldásában, de nem vakul szaladni vagy a WIndowsba vagy a Linuxba, az nem szakszerű, az inkább az ellenkezője, ha München lennek szégyelném magam, hogy egy ilyen egyoldalú dolog úttötője vagyok. A Microsoftot támadjuk, hogy monopolista (persze nem alaptalanúl) amikor pedig kormanyzati szinten telyessen kiüssük öket akkor mi nem vagyunk monopolisták. A 100% Windowsról a 100% Linuxra az nem más mint monopolizmus. EU vs USA, Linux vs Windows stb. az nem szakszerű dolog, hanem szubjektív melléfogás aminek az arát elöbb utobb meg kell fizetni. Félek, hogy túl nagy számlát hagyunk az utókornak.