• Bimblife
    Sziasztok! Közel két hónapja hozzájutottam a játékhoz és valami iszonyatosan tetszik! De jöttek az első gonok... Ugye rögtön magyar feliratot akartam, de az csak az 1.4b-hez volt jó, illetve jó még most is.:) Nekem pedig az 1.0 van meg. Ekkor belevetettem magam a fórumba és rászántam egy pár órát, hátha találok rá megoldást, hogy feltuningoljam a megfelelő verzióra. Lehet rosszul mondom, de 1.2, 1.3, vagy ilyesmikkel is próbálkoztam, de valami dll file nem tetszett neki egyik verziónál sem. Egyszer sikerült valami 1.1-re feltuningolni, ahol hirtelen azt vettem észre, hogy van hajó végre ezen a végtelen óceánon! Az egy más kérdés, hogy végül ez is megadta magát, aminek az okára most nem térnék ki. A lényeg! A játék így is szenzációs, csak felmegy a cukrom, ha belegondolok mennyivel jobb is lehetne! Végül elhatároztam megveszem a játékot, nem érdekel! Ám mégis adnék magamnak egy utolsó esélyt, hátha tudna valaki számomra egy megoldást kínálni. Szeretem a kihívásokat, de ez már idegesít egy picit! Előre is köszönöm a segítséget! [email protected]