• SzLacza
    Akkor nézzük a negatívomokat is:
    - a fejlesztéseket hamarabb kapja meg a tengó, nem történelemhű a game, de ezt már PanzerWolf is megjegyezte.
    - Megjelennek benne böszme nagy hajók, 17KT körüliek, nekem ez illúzióromboló volt, mert túl "jó" eredményeket lehet elérni vele, sokkal többet, mint a mod nélkül. ( én emiatt szedtem le. ) Több nagy típust is beraktak, szóval innentől fogva egy "nagy" hajó levadászása nem fog akkora sikerélményt nyújtani, ha már 1 hadjárat alatt a 3-ikkal találkozik az ember. Ráadásul a skineket az "old cruiser"-ről másolták le. Nekem a 18 örjáratom alatt 1db passenger lineval sikerült összefutnom, és azt igazi trófeának tartom.
    - Nincs uninstall. (legalábbis nekem nem sikerült, csak a teljes game le, majd újra felrakni, és újra konfigurálni, pedig egy csomó apró modom van, ami a skineket, hangokat cseréli le, emiatt sztem nem kell az AOTD mod. )
    Ez baromi idegesítő sztem. A többi modot 1 mozdulattal szedem le, ha nem teccik.
    - Nekem tetszett a tiszta rozsda, ami az első őrjáraton nem biztos hogy "hű", de a harmadikon már biztos hogy közelebb áll az igazsághoz, mint a "gyári" festésű tengó.
    - Nem tudom, hogy az AOTD mod mennyire megy "sima" multi szerveren, azt tudom, hogy "sima" sh3-mal nem lehet AOTD modos szerverre felmenni. Némi inkonpatibilitást vélek ebben felfedezni...

Pozitivumok:
    - A hangok nagyszerűek lettek, éppen azon vagyok, hogy azokat kivadásszam a modból és berakjam a game alá.
    - A belső skinek is jópofák lettek, de már nagyon megszoktam az eredetit.
    - Némileg élethübb, hogy a tengóval kb. 10m/s sec-es hullámokig lehet lövöldözni a fedélzetről, és nem már mindjárt ha a hullámok elérik az 5m/s-et.
    Amúgy ez a cfg-ben átállítható, szóval a mod nélkül megoldható a dolog.