• SzLacza
    Vkivel beszélgettem a múltkor msn-en, és kiderült, hogy szegényke, a tengóról azt gondolta, hogy az tényleg tengó, tehát Kielben periskop depth, és onnan csak akkor jön fel, ha hazaér, vagy még akkor se.
    Persze csodálkozott is, hogy 6 csomóval közlekedő hajókat nem hogy nem tudja utolérni, hanem még el is húznak előle!

Nem tudom másnak is van esetleg ilyen problémája? Ugye mindenki tudja, hogy ezek nem nukleáris hajtómüvel rendelkező tengók, hanem csak merülőhajók!
    Egyébként meg rengeteg hajóval találkozom, és sokat nem is lövök ki! De sose viszek haza torpit. Egy örjárat akár 3-4 hétig is eltarthat. Rengeteg hajót kapok, a nav. térképen amik közlekednek vmerre, azokat 95%-ban meg is találom, legfeljebb ha kicsi hagyom a fenébe. Rengeteg hajóval találkozom, és nincs fenn semmi ilyesmi mod, nincs living sh3 és hasonlók!
    Kérdés: ha kaptok egy sziluetett a nav. térképen meg tudjátok találni a hajót?
    Ha vkinek nem megy inkább beszéljük meg, hogy hogyan kell csinálni. Én is, és mások is szívesen segítenek.