• SzLacza
    Hali. Agincourttal kapcsolatban már megírtam Gundarknak amit nagyvonalakban tudok a csatáról, ezért most megkérem őt, hogy másolja be ide. Ha vkit jobban érdekel, sztem lehet a neten találni róla leírást, mert unikumnak számít, ma is tanítják. (ha nem küldi el, akkor nekiállok megint megírni. )

Továbbra is kiváncsi lennék, kinek hány lövés kell egy C2 elsüllyesztéséhez?

Kitt2000. 1.4 patchet használj, és mi itt általában az AOTD modot használjuk néhány kiegészítéssel. ( Ja, átköltöztek a srácok egy másik oldalra, és tök jó videjó van az oldalon. Annyira tetszett, hogy gondoltam elrohanok megveszem az SH3-mat, de rájöttem már megvan.)

Innen tudod letölteni:
    http://www.aotd-clan.com/Files/ModpackV2/AOTD_Modpack_V2.exe
    Illetve utána ez a javítás kell hozzá:
    http://www.aotd-clan.com/Files/ModpackV2/Update_AOTD_Modpack_V2.02.exe
    Ha multizni szeretnél ahhoz eredeti game kell, mert csak az ubi szerverén lehet multizni.

Bakker: én csak akkor lövöm ki, ha csak ő védi a konvojt, esetleg még egy korvett, mert akkor az egész konvoj szabad préda. Ha többen vannak inkább meglapulok, kilövök pár hajót a konvojból, és mielött a rombolók odaérnének megpróbálok kereket oldani vmerre, aztán újra a konvoj elé megyek, és kezdem elölről, amíg van a konvojban zsíros célpont. Mondjuk ha több romboló van, vagy vannak ágyúk a hajókon, akkor nem szarakodom a 2kt-ás hajókkal, hadd menjenek.
    Amúgy időnként cirkál, és idönként meg egyenesen megy. Volt már olyan hogy egyenesen haladt, és pont az orrom elött kezdett cirkálni. Az gáz, akkor inkább arréb újabb lövő poziciót veszek fel, ha nem tudom támadni. Amúgy kb. 300m-ről van jó esélyed, hogy kilödd a rombolót, elé kell célozni, messzebről, biztos hogy kimanöverezi, és csak elektronyos halacskát használj tiszta időben nappal romboló ellen, mert a T1-t észreveszi, és kimanöverezi. (ha elémenne a torpi visszatolat, vagy gázt ad és lehagyja, stb. )

Én manuális célzással lövök, és amikor a torpit lövöm, a kordináták már adottak, mindig elengedem a 'lock'-ot és a periszkóp függöleges szálkeresztjével célzok. Sztem ez az automatánál is müködik.

A multit meg itt szoktuk egyeztetni, vagy ICQ-n a többiek. (nekem még nincs :( )
    A gyakorlat szerint általában jó előre kell egyeztetni, mert: 'a srácok ma ráérek, este multi' nem szokott müködni. Ha van multi akkor általában jelszavas, hogy magyarok jöjjenek, és jó nehéz. ( hard v. realistic )