• SzLacza
    Én eddig még nem futottam össze katonai konvojjal. Kivéve a modban, a parkoló cirkálókat. Én 80%-on jáccom. A Külső kameranézet, és a nav. térképen látszodó hajósziluett van bekapcsolva könnyítésként.
    Hány lövésből lövöd ki a C2-t ? Mert a löszerrel is spórolni kell sztem. :)
    Én legalábbis nagyon spórolós voltam amikor összejöttek a rekordjaim. Persze ha végig rossz az idő, akkor az összes löszert hazaviszem, de a small tankernél
    kisebb hajóra nem lövök torpit. (kivéve ha egy romboló szívat, akkor megpróbálom kilőni, illetve ha csak 1 romboló véd 1 konvojt. Ez mondjuk már nem nagyon van. )

A gyorsításnál igaz amit írtál, ezért ha a konvoj kb. 20km-en belül van, akkor már nem nagyon szoktam gyorsítani, keresem őket, hidrofonnal, stb.

Nem tudom, hogy ki, hogy csinálja, nekem úgy jött ki a gazdaságosság, hogy a 1KT-nál kissebb hajókat légvédelmivel lövöm ki, a 2kt-at ágyúval, a nagyobbakat torpival. A IX-en "csak" 60db HE van, szóval óvatósan kell vele bánni. Ha nem vivok tüzharcot korvettel (néha szoktam a háat mögül kijönni a vízalól és szétágyúzni, mielőtt megfordul), szóval akkor kb. 10db 2kt hajót kilövök az HE-vel, és még párat az AP-val is. ( abból többet kell egy hajóra lőni )

Kíváncsi lennék, hogy milyen hajókat löttetek ki ágyúval, és hány lövésből, és hová érdemes célozni?
    A 2kt-s hajóknál kb. 2kmről kezdem az ágyúzást, nem messzebbről, és kb. 400-500m-re célzok alá, akkor a vízvonal alatt találom el, és attól gyorsan süllyed.