• Gundark
    Aham, nekem legalábbis megy. Nem láttam még ilyet amit irtál. De sok érdekes hajócskával futottam össze mióta feltettem. Azt igérik hogy több katonai konvoj lesz, és nagyobbak a hagyományosak. A mod nélküli cuccal eddig én csak egyszer futottam össze "rendes" katonai konvojjal abban két csatahajó volt (rosszkor rosszhelyen :)) amik kb 25 csomóval mentek, de pechükre előttem át :) Két két szivar megbénitotta őket az újratöltés után meg volt időm rendesen célozni :) egyébként milyen fokozaton játszod, hány százalékon? Ami meg a c2 ágyúzást illeti én szoktam. Nem szeretem a IXeseket, én VIIesekkel megyek :) Nekem nincs annyi torpedóm hogy pazaroljam ha ágyúzhatok is :) Egyébként visszatérve a lát nem lát dologra, szerintem amikor közel ven a hajó és úgy jele hogy na itt az akció, akkor lehet hogy az időgyorsitásnál izgultak el valamit. Pl, ha nagy konvoj jön akkor láthatóan belassul az óra nálam és ilyenkor a vezető romboló igen közel van, Ha leveszem 256 512 körülre akkor rendesen jelenik meg tehát távol és békében van időm periszkópra menni.