Off :) Ha a 262es idejében meg lett vón kapalálva ahogy elkészült és nem lett volna belőle blitzbomber, elhúzhatta volna a háborút.Egyébként ha jól emlékszem Chuck Yeager menetből lőtte le a 262esét nem?Vagyis nem fel/le periódusban. De sajna amig egy Nowotny kaliberű pilóta leesik vele, addig nem nevezhetjuk jól működőnek.:( Tehát amikor elfogyott az a 160 km plusz akkor nagy cumi lett :) Ami meg a reppencsek megitélését illeti, abban sok minden benne volt :) Gondolj csak a messzerek keskeny nyomtávú futóira. Azt igazi jedi módjára érezni kellett hogy ne rádlizzon be. Ami meg az álmodófegyvereket :) illeti : Minden volt. De. A háború végén amikor se nyersenyag se pénz nem volt már rá. Ki tudja mi lett volna mondjuk a "forgószél ágyúból" vagy a furcsábbnál furcsább ötletekből. (pl Natter mekkora ötet vót, főleg ha nem nekem kell menni először vele :) Vagy a Volksjager a ragaszott szárnyaival :) Azt meg hogy mi alapján itélünk meg egy verdát nekem nem mondd én már 25 éve szimezem :) Persze csak az utóbbi 5-8 évben beszélhetünk a mai szimekről és nem játékokról. Az agincourtit meg elmesélheted, ha akarod privátban:)