bgabor#8994
Kipróbáltam a modót, de már az elindítás előtt azt nézegettem, vajon telepített e valamiféle uninstallt, vagy újra kell majd raknom a progit utána.
Ehhez képest mi fogad: Kellemes környezet, gyönyörű műszerek, jó zene, minden úgy néz ki és úgy szól, ahogy már a megjelenéskor kellett volna neki.
A V2.02-es változatot próbáltam, persze ehhez kell az alap 2.0-ás is.
Emberek, ez nem egy mod, ez A mod. Szinte tökéletes.
Két nagy hibája van. Az SH3 ban valóban rengeteg sok javítani való volt, mióta csak kijött, viszont volt benne két dolog, ami mindig is tökéletes volt. Nevezetesen a tengeralattjáról külseje és a víz megjelenítése. Sajnos ez a majdnem tökéletes mod ezeken is módosít, méghozzá negatív irányba. Az új tengeralattjáró skinek eléggé gyatrák, a tenger a vízszint alatt pedig olyan sötét, mint az eredeti játékban 200 méter mélyen volt. A tengók új skinjével még csak megbarátkoznék, de ez a töksötét tenger... egyszerűen szörnyű. Remélem javítják majd ezeket a közeljövőben, mert ezeket leszámítva a mod egyszerűen
mindent üt, ami eddig csak létezett.
Mellesleg rájöttem, hogy nekik (már az AOTD klánnak) teljesen megfelelő a víz, hiszen ők full realban nyomulnak, úgy meg úgy sincs külsőnézet, max abban a néhány pillanatban látják a vizet, amíg kitolják a periszkópot.
Amúgy mintha nehezebb lenne a hajókat elsüllyeszteni, mint rég. Konkrétan ma egy C2 cargoba beletoltam két torpedót, az egyiket mágneses alágyújtással, 20 HE gránátot a 88-asból és négy tárat a 20mm-esből, mire méltóztatott elsüllyedni.
Mellesleg tudja valaki, hogy a mod light változata mégis miben különbözik a simától?