• SzLacza
    Uhh, úgy látom régen jártam erre.
    Csak pár kérdésre válaszolnék. Fütés, levegő, ilyesmik.
    A fűtés elöször is nagyon nem volt gond, mert a dizelmotorok olyan melegek voltak, hogy a hűtéssel voltak problémák, nem a fűtéssel. Mivel zárt térben vagyunk, is a dízelek majdnem középen voltak, az egész hajóban nagy volt a forróság.
    A levegő tisztítás az mindig probléma maradt, meg kellett azzal elégedni, hogy van. Sokaknak pl. problémát jelentett, hogy az akkumlátorok miatt "szénsavas" volt a levegő, és ez irritálta a torkukat. Amúgy kb. 24 óráig bírta egy u-boat a víz alatt. 43-tól asszem, már tilos is volt nappal felemelkedni.

Csak néhány érdekesség, ami a játékból kimaradt:
    A tengeralattjárók rádiója kb. 43-tól már 10-20m-es vízmélységben is müködtek, hogy ne kelljen a felszínre emelkedni, ui, a repülőgépek képesek voltak kiszúrni a tengeralattjárót, tiszta időben kb. 20-30m-es merülésen is!

Más. Én is összeakadtam a tengeren egy kilőhetetlen c2-vel. Mármint 3x futottam neki, hogy megtorpedózom, mindháromszor el is süllyedt, 1x azonnal felrobbant, mégis a hajó már hiába volt a víz alatt, nem irta ki, hogy "enemy unit destroyed", és nem is került be a hajónaplóba!

Amúgy bejött a konvoj ellen amit mondtál Zoli! Köszi. Elkezdtem a TDC-t használni, és még úgyis bejött az 1 torpedó, 1 hajó taktika. Nem mindig ott kell eltaláni a hajókat, ahol jelzi az üzemanyagtartályt, nem tudom miért.