• SzLacza
    Csak érdekességképpen mondom, hogy a valóságban is pontosan igy volt. A torpedóknál eleinte nagyon nem müködtek a mágneses gyújtáskapcsolók, ezért a parancsnokság be is tiltotta annak használatát a hiba javításáig. Merthogy tényleg előfordult, hogy mágneses gyújtásnál még a vetőcsőben felrobbant a torpi.

Ha jól értettem akkor szegény Schepke úgy halt meg, hogy elöször az arcába robbant az UZO, de ez még nem volt végzetes, csak amikor az UZO mögött megjelent a HMS Vanoc, és letarolta az egész tornyot.

Amúgy valóban érdekes dolog, hogy a megtorpedózott hajók, meggyulladnak, égnek, robbannak, látszik rajtuk a bennük okozott kár, a tengeralattjárókon meg semmi sérülés. ( bár a gépágyúk csövei kifacsarodnak asszem. )
    Ha már itt tartunk, engem meg az zavar amikor a hurricanek olyan láng- és füst-csóvát húznak maguk után mint egy üstökös, és mégis megfordulnak, és újra rácsapnak a tengeralattjárómra. Na nekem ez volt nagyon illuzióromboló. Amúgy meg már nekem is eszembe jutott, hogy a játékban lévő személyzeten kivül volt még néhány ember a fedélzeten, akiknek ráadásul helyre is szükségük van, pl.: szakács, kukta. Lehettek volna ők is, ill. élelmiszer mennyiség mutató is lehetett volna. És akkor még izgalmasabb lehetett volna körbejárna a hajón.

Tényleg erről meg eszembe jutott egy kérdés. Volt már olyan hogy vkinek megsebesült egy tengerésze ? Ha igen, hogyan ? Ha nem, akkor hogyan nem ? ( akik eddig nekem megsebesültek, azoknál ez mindig végzetesnek tünt. ) Ebből arra lennék kiváncsi, hogy van-e értelme annak, hogy legyen-e orvos a fedélzeten. ( A fogfájás és a malária nem jelentkezik a játékban mint probléma. )

huhh, nagyon belejöttem. Ki az aki úgy jáccik, hogy 1 torpi 1 hajó ?
    Csak azért, hogy megbeszéljük, hogy esetleg egyes hajókat, hol érdemes eltalálni, hogy 1 találattól elsüllyedjenek?
    Én pl. a c2,c3-at, a 2kt-ás hajókat, a t2-t, és a rombolókat tudom 1 torpival elintézni. A troop transport, a t3, a passenger line, az újabb cargok (pl. victory) nem mennek, nem ismerem a gyenge pontjukat. Ja a rombolók kivételével szinte mindig becsapódásosra állítom a torpikat, nem mágnesesre.