bgabor#8813
Én nekem nem hiányzik. Más sem hiányzik, mint hogy az arcomba robbanjon a periszkóp amikor legázol egy járőrhajó.(asszem ez végzett anno Schepke-vel is)
Persze nyilván igazad van, úgy lenne reális.
Csak én vagyok ilyen hogy tengeralattjárós programot játszom, mikor irtózom a víz alatti felvételektől. Pl:nem bírom nézni, ahogy az elsüllyesztett hajót elnyeli a sötét mélység. Mindig kinyomom az action-kamerát, mikor kritikusan megdől az elsüllyesztett hajó. A saját tengómat is csak akkor nézem meg víz alól, amikor max 20 méteres mélységben van. Ja, és sose megyek 100m alá a géppel. Egyszer mentem tesztelésből le 200-ig, na azóta sem. Ennek ellenére megjelenése óta tolom a cuccot kissebb megszakításokkal.
Bár most néhány hétre abbahagytam, mert a múltkor enyhén hátborzongató esetem volt:
a hadjáratban '41 közepén konvojüldözés közben az esős viharos tengeren sötét északa (látótávolság 0)szemtől szembe találtam magam egy rombolóval. A felszínen voltam. Pofámba világított a reflektorral, aztán legázolta a IXB-met, amit én a toronyról néztem. Megpróbáltam jobbra kitérni, persze már rég késő volt. Hatalmas csikorgás közepette oldalára dőlt a hajóm, egészen 90 fokig, az F7 képernyőn szépen bepirosodott minden fél pillanat alatt, aztán game over. Na akkor örültem csak igazán, hogy nincsenek aprólékosan kidolgozott sérülésanimációk.
Az viszont szerintem hatalmas hiba volt a készítők részéről, hogy nem lehet rendesen bejárni a hajót, szvsz az a minimum volna, hogy az egész hajót megszemlélhessem belülről.