• Zsolo007
    #223
    Na akik eddig megkapták azok 4 fő problémával találkoztak:
    Egyelőre ennyit említettek a fórumokon, remélhetőleg nem lesz több!!!

    1.
    On NVidia GeForce6800 GT with 66.93 drivers there are some performance losses when the player uses Binoculars, UZO, or Periscope while the submarine is moving.The image becames foggy and the frames per second drop.
    The manufacturer is aware of the problem and it may be solved in the future driver versions.
    (magyarul: Gfeorce 6800GTn a 66.93-as driverrel (a legújabb 70. valahanyassal is) a távcső, UZO (nemtom mi) vagy a perizskóp használatakor ha a tengeralattjáró mozog akkor a kép ködössé válik illetve leesik az FPS)

    On ATI Radeon 8500,9000,9200 there are graphic artefacts consisting in missing triangles from the game sky.
    (magyarul: a fent említett kártyák használata esetén fordul az elő, hogy az égen bizonyos grafikai elemekből (gondolom felhő ilyesmi) háromszögek hiányoznak , tehát lyukas az ég )

    Namost ezt annyiban kell még kiegészítenem hogy nemcsak a 6800Gt szenved ettől a problémától, hanem a Geforce 4-es széria is! és még kitudja melyikek :(.

    És íme egy ideiglenes megoldás a problémára:
    The best "temp solultion" that I have come up with so far is to turn off all anisotropic filters via my driver menu and lower the particle density slider to around 70%.
    (Magyarul: Ki kell kapcsolni minden anizotróp szűrést, és a részecske sűrűséget 70%-ra kell állítani)

    2. Több embernél előfordult már hogy az hogy szépen végigmegy az install (nem kér cdkulcsot) és a végén mikor beírná magát a regisztribe akkor asszoingya hogy nem tud hozzáférni és letöröl mindent amit felrakott.

    3. Egy "apróbb" AI probléma: Bizonyos pályákon előfordulhat hogy az angol DD-k egymást lövik :)

    4. És persze a már említett kimentés-betöltés-kifagyásos dolog

    És egy 5. extra probléma is felmerült, ez a legsúlyosabb és tömegeket érint, többórányi játék után előfordulhat hogy az embereknek elkezd fájni a hátsója, de mégis képtelenek felállni a gép elől annyira jó a játék erre csak egyetlen megoldás létezik: fájdalomcsillapítók!