11357
-
kiskorúbézoltán #260 A mágnesesen is voltak tüskék ? -
Lupis #259 hmm azt hittem azokat már rég kivonták a forgalomból és ezek már mágneses érzékelősök:D -
kiskorúbézoltán #258 Azokból a kicsi képekből ezt így megmondod ? :DDD Nekem eszembe se jutott még ezen elmélkedni ... :DDD -
kiskorúbézoltán #257 "Egyki sakna bug kezdésnek, az akna csak a tengeralattjáró közepén jön rá hogy robbannia kéne"
Nem biztos , hogy bug (bár lehet!) ezek az érintőaknák nem azonnal robbantak ui. azok a kis "szarvak" az aknatesten ólomból készültek és rendszerint egy savval töltött üvegfiolát tartalmaztak . Amikor a hajó nekiment elgörbítette ezt az ólomcsövet amiben a fiola összetört és a sav ráfolyt egy drótra ami egy rúgóra rősitett elsütőszerkezetet szabadított fel , így az akna egy kis késleltetéssel robbant az orr helyett valahol beljebb egy sérülékenyebb részen .
Én legalábbis így tudom , de a nyakamat nem tenném rá ... -
VO101 tvr #256 A tengerészek eléggé román arcnak néznek ki... -
#255 Hát csúnya :S
Legalábbis szebbet vártam :S -
Lupis #254 jónak tűník az az aknás háló :D kíváncsi vok hogy lehet azt idejében felfedezni -
Lupis #253 apály van azért ér a felszínre:D -
#252 izé........őőőőőő....halovány lilám sincs, mint mondtam nem az én képeim, a szerző pedig nem közölte, hogy milyen beállításokkal tolja, miért szép vagy csúnya? :D -
#251 köszi amúgy :) -
#250 izé....őőő...ez a max graf.? :) -
#249 Kértetek pár képet hát berakok párat, sajna ezek még nem az enyémeim, de remélem tetszeni fognak!
Egyki sakna bug kezdésnek, az akna csak a tengeralattjáró közepén jön rá hogy robbannia kéne :)
És 1 darab akna egymagában:
Amúgy ez érdekes én úgy tudtam hogy a tengeri aknák sosem értek a felszínig, de lehet hogy tévedek....
És egy érdekes dolog:
Ez egy aknaháló subok ellen, nem semmi mi?
És végül egy kis bíztatás azoknak akik megrendelték, de még nem kapták meg:
A felirat annyit tesz: 'A Silent Hunter 3-at már szállítják......napok kérdése és ideér' -
sipi78 #248 nem kell izgulni mert szerintem ugyis tolni fogják a megjelenést
hisz ez csak tervezet megjelenés -
Lupis #247 én is így értelmeztem:D -
#246 Bocs elírtam nem 2005/3. negyedév hanem 4. negyedév !!!!! -
#245 teljesen egytértek veled, itt nem a tervezőkkel van a gond ők mindent megtesznek, sokkal inkább az EVIL UBISOFT mindennek az okozója -
#244 Ez egyszerűen képtelenség 2005/3. negyedév - 2006/1. negyedév közéá rakták a Silent Hunter 4 megjelenését!!!! Ez mit jelent?
Hát csak annyit hogy szép mese volt az addon dolog amit az e-mailben említettek. Meg persze azt is hogy hacsak nem párhuzamosan dolgoztak eddig is a 3-on és a 4-en (LOL lenne)akkor a 4-nek bizony ugyanaz a motorja lesz, egy év alatt nem lehet új motort írni + egy teljesen új gémet mellécsinálni. 100 szónak is 1 a vége Silent Hunter 4 = Silent Hunter 3 Add-On, csak ha teljesen új gémként adják ki több pénzt zsebelhetnek be érte.....mocskos üzletpolitika -
Lupis #243 pff inkább a 3at fejlesztenék tovább ,zsolo: arra írtam hogy 3év alatt elég sok mindent belelehet rakni egy játékba -
crossy104 #242 Zsolo! Te mindenre figyelsz!Egyébként tényleg nagyon pozitiv dolog, hogy még szinte kapni sem lehet, de már kijött egy patch.Különben azért morgolódom, mert még mindig nem jött meg.Talán holnap.Egyébként a tervező urakat félisteneknek tartom.Valószinűleg mindent igyekeznek hamar kijavitani.
-
#241 Sry,lelöttem a meglepetés erejét :P -
#240 SILENT HUNTER 4 -
#239 Áh és még valami amit elfelejtettem, szerintem mindannyian látni akarjátok mi van e link mögött!!!!
Mindenki figyelmesen olvassa el a listát hátha lát rajta gey meghökkentő címet!!!!! -
#238 Ezt mire Írtad Lupis? -
Lupis #237 Nekem egy ideig még nem lesz sajna :( majd ha kilőttem egy anyahajót vagy csatahajót akkor -
#236 Aki tud,berakhatna SAJÁT képet ^^ -
Lupis #235 hát sztem a térképet műholdfelvételről könnyen átlehet konvertálni utánna már csk pár apróságot kell belerakni meg javítgatni a víz meg sztem mindenhol kb ugyan úgy néz ki. -
#234 Na tessék :-) -
kiskorúbézoltán #233 Kint van az 1.1 patch , bár az NVidia karira csak ideiglenes megoldás van benne . -
#232 Azért nem olyan egyszerű egy játékot megírni, nem tudhatjuk hogy fős a csapat mennyire volt szigorú az Ubisoft velük. Gondolj bele tulajdonképpen a világ összes tengere benne van, még az indiai óceánon is lehet nyomulni :). Meg azért a partmenti fontos kikötőket meg kell csinálni, ha más nem hangulati elem.
Azok más típusú játékok, kitudja milyen motorrla, az mennyire bonyolult stb. Szerintem nem kell a fejlesztőt hibáztatni, ők is csak emberek.
Amúgy szerintem pont ezért került bele az az idézet az e-mailbe, hogy ők nem istenek és hiába tűnik sok időnek 3 év ez azért már egy nagyon komplex játék. -
#231 Hát ez igaz de ki tudja mikor jelenik meg az a patch -
#230 Úh vazz csak most látom hogy mennyi apróbb elírási hibám van benne :) hiába siettem :D -
crossy104 #229 Kiegészitve annyival, hogy a játék 99%-ban vizen játszódik.Tehát nem kell városokkal,erdőkkel,stb.szenvedni.És a FarCry-t ill.Half Life 2-t kb. ennyi idő alatt készitették el. -
crossy104 #228 MIndezektől eltekintve mi mindenképpen meg akartuk valósítani mindent amit megígértünk, mert tudjuk hogy lehetséges...... de a vége felé (fejlesztés) már nem volt elég mindenre.
? a világot a silent hunter 3hoz kellett vona létrehozni ? ....én mindíg csodálkoztam hogy hogy tudta valaki 7 nap alatt létrehozni a világot.....!?! Sosem értettem meg! (mosoly)
Minden jót!
Cristian Hrischu-Badea
Játék tervező
A fenti idézet/köszönet a forditásért Zsolo007-nek/ miatt nem értem a tervezőt.Nem hét napja volt elkésziteni, hanem kb.három éve. -
#227 Egy peccs,és megoldják ezeket szvsz. -
crossy104 #226 Talán jobb lett volna ha a UBI. magyaroknak adja elkésziteni. -
crossy104 #225 Volt rá három évük a románoknak!Egyébként valakinek megvan már? -
Lupis #224 Dolgozhattak volna még rajta pár napocskát. -
#223 Na akik eddig megkapták azok 4 fő problémával találkoztak:
Egyelőre ennyit említettek a fórumokon, remélhetőleg nem lesz több!!!
1.
On NVidia GeForce6800 GT with 66.93 drivers there are some performance losses when the player uses Binoculars, UZO, or Periscope while the submarine is moving.The image becames foggy and the frames per second drop.
The manufacturer is aware of the problem and it may be solved in the future driver versions.
(magyarul: Gfeorce 6800GTn a 66.93-as driverrel (a legújabb 70. valahanyassal is) a távcső, UZO (nemtom mi) vagy a perizskóp használatakor ha a tengeralattjáró mozog akkor a kép ködössé válik illetve leesik az FPS)
On ATI Radeon 8500,9000,9200 there are graphic artefacts consisting in missing triangles from the game sky.
(magyarul: a fent említett kártyák használata esetén fordul az elő, hogy az égen bizonyos grafikai elemekből (gondolom felhő ilyesmi) háromszögek hiányoznak , tehát lyukas az ég )
Namost ezt annyiban kell még kiegészítenem hogy nemcsak a 6800Gt szenved ettől a problémától, hanem a Geforce 4-es széria is! és még kitudja melyikek :(.
És íme egy ideiglenes megoldás a problémára:
The best "temp solultion" that I have come up with so far is to turn off all anisotropic filters via my driver menu and lower the particle density slider to around 70%.
(Magyarul: Ki kell kapcsolni minden anizotróp szűrést, és a részecske sűrűséget 70%-ra kell állítani)
2. Több embernél előfordult már hogy az hogy szépen végigmegy az install (nem kér cdkulcsot) és a végén mikor beírná magát a regisztribe akkor asszoingya hogy nem tud hozzáférni és letöröl mindent amit felrakott.
3. Egy "apróbb" AI probléma: Bizonyos pályákon előfordulhat hogy az angol DD-k egymást lövik :)
4. És persze a már említett kimentés-betöltés-kifagyásos dolog
És egy 5. extra probléma is felmerült, ez a legsúlyosabb és tömegeket érint, többórányi játék után előfordulhat hogy az embereknek elkezd fájni a hátsója, de mégis képtelenek felállni a gép elől annyira jó a játék erre csak egyetlen megoldás létezik: fájdalomcsillapítók! -
sipi78 #222 ja légyszi másold már be
akkor mindenki tudni fogja kösz -
#221 Ezen könnyen segíthetünk! Kezdjem a sort? ;-)