-
marci1110 #10872 Van egy nagy problémám. De tényleg nagy. A torpedók valamiért nem töltődnek be :S
Bementem Scapa Flowba nagy nehezen, ott egy Illustroniust és egy auxillary shipet találtam, mindkettőnek annyi. Egyébként legjobb bemenni nagyjából éjfél és hajnali kettő közt, mikor köd van, és én sem látok 1200 méternél messzebbre, de a térkép jelzi a hajók helyét.
Miután kimentem, már furcsa volt, hogy nem töltöttődött vissza az egy tat, és az egy elülső torpedó (az auxillaryt tattal lőttem ki, mert múltkor is a végére már csak tattorpedóim maradtak, mert mindig az elülsőből lövöldözgetek, és már ezt is fogyasztani akartam, hogy a végére ne csak hátsók maradjanak)
Út közben megláttam az észak-írországi konvojvadászatomon egy C3-ast egyedül, nem konvojban, amit egy torpedóval sikerült elintéznem, majd a ki tudja honnan a segítségére érkező romboló elől lemerülni 100 méterre és eltűnni. Na itt kezdtem aggódni, mikor már nem töltött be. Persze mikor large convoyt észlelt, már rohadtul ideges voltam, mert volt még 11 torpedóm, de ebből csak kettő volt betöltve. Mentés után elindultam feléjük, és ahogy gyorsan megtudtam nézni, két flower corvettet és egy vw destroyert láttam körülöttük. Volt ott még pár semleges amcsi C2 és C3, ja és a kedvencem, egy kemény 24 ezer tonnás utasszállító. A konvojt nem tudtam teljesen végignézni mindenesetre.
Gondoltam, hátha lesz valami, úgyhogy észrevetettem magam egy korvettel, és 500 méterről egy buborékmentes torpedóval kettétörtem. bementem a konvoj sűrejébe, ahol rám jött a VW, de mikor a torpedó 400 méterről kilőve elment alatta (a túl nagy mélység miatt, amit beállítottam) begurultam eléggé. De a lényeg, hogy nem tudok újratölteni
Pedig az I-t megnyomva látszik, hogy van még 11 torpedóm, és hogy töltés alatt áll három cső is (még a konvoj előtt három, mikor nem lőttem el a corvettre és a vw-re), az elől lévő 1. és 2. és a hátul lévő egy. Tudom, hogy újratöltéshez lennie kell legénységnek a torpedórésznél, vagyis legelöl, és van is. Próbáltam kevés emberrel, próbáltam sokkal. Próbáltam a torpedókilövő képességű tisztekkel, próbáltam nélkülük. Próbáltam, hogy az I betűt megnyomva kinyomtam az Automata töltést, próbáltam benyomva. Hagytam időt eleget, kb 1 órát is az újratöltésre (nem tudom mennyi volt a valós, de nincs bepipálva az, hogy a valós idő szerint töltse, és az eddigi tapasztapalatok szerint meg kellene lennie ennek max 10 perc alatt).
Szóval szeretnék segítséget kérni, visszaolvastam, beírtam a keresőbe, hogy torpedó, újratöltés, újra, töltés, stb, de nem adott ki semmit, ami erre a kérdésre választ adna. Azt is próbáltam, hogy hátha csak egy bug, de miután teljesen kiléptem a játékból, majd vissza, úgy sem volt változás. Segítségért könyörgöm valakinek.