• TitaniumRR #10591
    Nos, erre sztem sokan kíváncsiak vagyunk.

Puszta érdeklődés.

Én személy szerint úgy vagyok vele, hogy ha kapitális grafikai eufóriára vágyom, akkor elő az SH4. Kb. tart ez 1-2 órát, s utána gyorsan csere SH3-ra.

Az SH3-mal elszórakoztam sokáig míg véglegesen elégedett lettem a játékkal. "Mindössze" annyit csináltam, hogy GWX 2.1-es verziót a WAR ACE Campaign, UBITM és az alap 1.4b SH3 számomra szimpatikus képi és hangelemeivel egy mindenképpen egyedi játékra módosítottam. Így tetszik és mindig jó elővenni. Grafikában - számít - nem sokkal marad el a SH4-től. Nem úgy, mint a Dangerous waters... :-) A hatszáz egynéhány oldalas user manual önmagában elismerésre méltó. A készítők nagyon beleásták magukat a sztoriba. Manapság azt mondjuk - Pfujj II vh.-s nemzeti szocializmus - mégis ebben a játékban van vmi tűz. Ahogy kijössz a hajnali, hajókürttel csendet megtörő, még álmos kikötőből; ahogy beslisszolsz Scapa Flowba, ahogy percenként kapod a rádióüzeneteket a társaidról, stb.-stb.-stb. Ez mind nagyon autentikussá teszi.

Az SH4 esetében vhogy az F7 legénységi nézet számomra kusza jellege, a torpedók inkább rajzfilmbe illő ábrázolása, a parancs menüsor kezelése a sérülési modellek élethűsége stb.-stb. elmarad az sh3-tól. Persze ízlések és pofonok. Nekem az RFB 1.4 van rá feltöltve + sh3 bill. kiosztás, de vhogy nem "érzem át" a küldetéseket annyira. Grafikailag az SH4 kétségtelen - Odab@sz. Főleg, ha videókártyád bírja a csutkára mindent fel beállítást. :-)

A subsim fórumon láttam olyan hozzászólást, akinek írója azzal büszkélkedett, hogy JSGME MOD enabler-rel fel volt töltve neki kb 15-20 db MOD. Én nem szeretek bütykölgetni, játszani sokkal inkább. Ha van egy olyan SH3 GWX 2.1-re hajazó 1 , max 2 superMOD, örömmel veszem, ha közzéteszed.